Tot el que necessites per anar al teatre

El Llibertí

El Llibertí

Torna un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona: El Llibertí ! Una comèdia o vodevil filosòfic sobre l’ètica, un concepte intemporal. Amb Àngels Gonyalons i Abel Folk.

SINOPSI

Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d’Holbach, rep l’encàrrec d’escriure com més aviat millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’Enciclopèdia. El temps vola: s’ha de tancar i dur a la impremta el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig pel filòsof. Un dia en el qual Diderot es veurà rodejat, enfrontat i seduït per quatre dones que li faran encara més costosa la ja difícil tasca de definir un concepte únic de “Moral” . Ho aconseguirà? La resposta és encara avui en dia a l’Enciclopèdia.

Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, un dels actors francesos contemporanis més llegits i més representats del món, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Divertida,satírica,impresionante !

  02/03/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Ya vi está obra hace unos años. Recuerdo haberme reído muchísimo y haber disfrutado a tope sobre las ocurrencias de este libertino y de como las en principio ingenuas damiselas se dejaban llevar por los encantos masculinos de este seductor. Sin saber que el manipulado realmente era él y que las mujeres son las que tienen el poder. Nada nuevo… hejejejeje
  Todas las actrices hacen una labor magnífica. Y Abel Folk está estupendo!
  El vestuario es maravilloso y realmente… siempre es un placer verle el culo a Abel! Jajajaja

  21/02/2018
 • Una comèdia d’idees filosòfiques amb un bon repartiment.

  19/02/2018
 • Una perfecte combinació entre la comedia i el drama… Mervavellosa!!!

  17/02/2018
Articles relacionats
‘El Llibertí’ torna a Barcelona dirigit per Joan Lluís Bozzo amb Abel Folk i Àngels Gonyalons

‘El Llibertí’ torna a Barcelona dirigit per Joan Lluís Bozzo amb Abel Folk i Àngels Gonyalons

1 febrer 2018

Després d’11 anys, torna a Barcelona, El Llibertí, dirigida novament per Joan Lluís Bozzo i protagonitzada, aquesta vegada, per Abel Folk i Àngels Gonyalons. L’espectacle va recollir un gran èxit […]