El diablo cojuelo

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
Entrades a 20€ entre setmana i 28€ cap de setmana. Promoció limitada a les 100 primeres entrades

El Diablo Cojuelo és una nova producció de la companyia de clown Rhum & Cia amb dramatúrgia de Juan Mayorga (premi nacional de dramatúrgia), a partir de la novel·la de Luis Vélez de Guevara. Un espectacle que ens permetrà gaudir de la confrontació entre formes de teatre còmic popular del segle XVII i els seus epígons contemporanis, els pallassos.

Sinopsi

Els pallassos de Rhum els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran ocasió. No volen que els seus nets es diguin “El meu avi va començar pallasso i d’allà no va passar”. Volen que es diguin: “El meu avui va començar pallasso, però es va esforçar i va acabar fent clàssics, que són la cultura, la dignitat i el futur”. Escullen –perquè no hi havia un altre a la llibreria- El diablo cojuelo de Luis Vélez de Guevara, subtitulat  Novela de la otra vida traducida a esta. Així és com comença a enredar-se –o, més aviat, a renyir- dues trames: la de la boja obra de Vélez –tractada amb molt respecte i amb alguna llibertat- i la d’una companyia sempre a punt de fracassar – a l’estil pallasso- en el seu esforç per portar-la a escena.

I així és com personatges del segle XVII i pallassos del XXI aixequen teulades i viatgen per les terres i els aires d’una Espanya esperpèntica.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració