El club oblidat, Barcelona Lyceum Club
A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Des de: 13 d'octubre de 2022
Fins: 6 de novembre de 2022

El club oblidat, Barcelona Lyceum Club

Estalvia't 5€! Entrades anticipades per a totes les funcions

El club oblidat, Barcelona Lyceum Club és un espectacle de la companyia Les Fugitives a partir de la investigació i el text de M. Àngels Cabré.

Ens volen fer creure que les dones no hem fet més que envejar-nos i evitar-nos però la veritable realitat és molt diferent.

Sinopsi

Després de la creació del primer Lyceum Club femení de Londres fundat el 1905, els clubs femenins s’escampen per les principals ciutat Europees. A Madrid hi arriba el 1926 i a Barcelona el 1931. Sí, a Barcelona també hi va haver un Lyceum Club Femení.

I és que per molt que ens volen fer creure que les dones no hem fet més que envejar-nos i evitar-nos, la veritable realitat és que les intel·lectuals del nostre país, no només estaven en contacte, sinó que es van unir per crear un espai cultural obert a totes les dones, on organitzaven activitats setmanals com exposicions, xerrades, debats, conferències i fins i tot un grup de teatre amateur.

Un espai de llibertat, cultura i sororitat, que amb l’arribada de la guerra es va desfer i durant el franquisme es va oblidar.

Avui, 85 anys després de la seva desaparició creiem just i necessari donar a conèixer la seva història. Els hi devem a elles. Ens ho devem a nosaltres.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Informació pràctica
Teatre Tantarantana, Barcelona
Carrer Flors, 22, 08001, Ciutat Vella, Barcelona

Sales:
Baixos 22: 107 persones
Àtic 22: 40 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit