Tot el que necessites per anar al teatre

Edu Soto: Más vale solo que ciento volando

Edu Soto: Más vale solo que ciento volando

L’actor i humorista Edu Soto promet donar-ho tot en aquest monòleg on estarà sol sobre l’escenari a Más vale solo que ciento volando.

Sinopsi

“Jo sol damunt d’un escenari? Joder… quina por! Doncs mira, ja que m’han deixat sol vaig a fer el que em doni la gana!

Vaig a ballar una coreografia de dansa contemporània però mooooolt contemporània, em vaig a convertir en una bestia dels documentals de Félix Rodríguez De la Fuente vaig a esbrinar si hi ha algun tocacollons a la sala, vaig a cantar amb una base musical feta amb sons i com estic sol i faig el que em dóna la gana a l’igual ho preparo perquè em donin un premi (sempre he somiat amb dedicar un premi a la meva família i a totes les persones que m’estiman i em recolzen)…

Jo sol damunt d’un escenari? Sí, però no esperis un monòleg, això que et presento és una bogeria improvisada. La vivim junts?”

Edu Soto

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Todo. Te lo pasas bien desde el principio hasta el final. Me encantó. Un actorazo, polifacético que llena el escenario. Pasa el tiempo volando y sales con una gran sonrisa y la sensación de haber aprovechado el tiempo y haber elegido bien!! Felicidades a Edu Soto por su gran trabajo.

  26/09/2019
 • Hem estat aquesta nit veient l’espectacle amb els nostres fills d’11, 13 i 15 anys perquè vaig llegir q l’espectacle era recomenat per tots els públics, i res més lluny d la realitat. No he reclamat els diners només sortir d la sala per no fer passar una mala estona als meus fills.
  Espectacle basat en fer pèsims acudits sobre els maricons, i com follen les catalanes, espanyoles.. i un ampli ventall de com follen uns i altres. Acudits sobre topicazos en la relació de pares i fills… L’any 2018 i encara hem d veure i PAGAR UN PASTIZAL per veure una persona com se n’enfot dels maricons? I cito literalment, evidentement, perquè jo no faria servir aquest terme despectiu per les persones q tenen lliurement relacions homosexuals. A la fi, una pena tot plegat, perque comença força bé l’espectacle, molt graciós i acaba també molt acceptablement fent valer també la seva capacitat per cantar, però tot el q hi ha al mig és una vergonya i GENS apropiat pels menors d’edat!!!
  I dit tot això, resto a l’espera q algun responsable de la sala tingui en consideració la meva reclamació d tornar-me els diners, donada la poquíssima idonietat d l’espectacle pels nens.
  Gràcies. Salutacions, Sònia

  16/09/2018