Distancia siete minutos

Distancia siete minutos

Distancia siete minutos és una tragicomèdia escrita, dirigida i interpretada per Diego Lorca i Paco Merino (Cia. Titzina Teatre) que tracta de persones que busquen resoldre conflictes amb altres persones. Com en anteriors creacions, la companyia parteix d’un llarg treball de recerca en què ha estat en contacte, aquesta vegada, amb professionals de la justícia, conferències relacionades amb la recerca de la felicitat o treballadors i interns de la presó Model de Barcelona.

Des de la seva estrena l’agost de 2013, aquest espectacle ha realitzat més de 100 funcions en gira per Espanya i nombroses actuacions en festivals internacionals.

SINOPSI

Coincidint cronològicament en el temps amb l’enviament i aterratge del robot espacial Curiosity, el Fèlix, un jove jutge, es veu obligat a abandonar la seva casa afectada per una plaga de tèrmits i instal·lar-se durant uns dies al que havia estat el seu domicili familiar. L’entorn dels judicis, on el jutge desenvolupa la seva professió, així com la convivència amb el seu pare, faran sortir a la llum temes fonamentals com la justícia, la felicitat o el destí.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Josep Via Santacana

  He pogut veure al teatre Principal de Vilanova i Geltru aquesta obra que al seu moment no vag poguer veure a Barcelona, sabent que segeix en gira i habent disfrutar una vegada mes de Titzina Teatro, una de les compañies per mi mes innovadores i interesants a la hora de escollir una tematica i de la forma de portarla al escenari, recomanarla devant de la posibilitat de recuperarla encara. Sempre temes de interes i profunds, no oblidem “Sueños de Siquiatrico ” sobre la bogeria,”Entrañas” la guerra i la maternitat, “Exitus” el dol i ara “Distancia siete minutos” sobre la felicitat i també el suicidi.Obra amb una posada en escena simple i al mateix temps agosarada, enormement documentada aon temes com el mon de la justicia i el seu entorn, les relacions de un jove jutge amb el seu fill son un pretexte per parlarnos de la busca de la felicitat, de la dificultat de comunicarse, de la necesitat del dialeg tot amb un entorn que coincideix amb l enviament del robot espacial Curiosity a Mart, al mateix temps que una plaga de termites obliga al jutge a deixar casa seva per anar temporalment a viure a casa el seu fill i tindre aixis la oportunitat de coneixerse millor l´un al altre. Els actors Diego Lorca i Paco Merino al mateix temps dirigint i autors de la obra et fan pasar una estona aon el teatre es pura realitat, amb un misatge clar i potent que mentres intentem aproparnos i coneixer espais siderals llunyans al mateix temps no som capaços de acostarnos a les persones mes properes per coneixels millor i al mateix temps coneixens a nosaltres mateixos.Una posada en escena imaginativa i quasi artesanal serveixen per arradonir per mi una de les millors obres vistes ultimament.Felicitats de nou Titzina Teatro.

  09/05/2016
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  De lo mejor de la cartelera, sin duda. El tan manido “a medio camino de la comedia y el drama” pero conseguido del todo. Trata temas como la felicidad, el destino (nuestro y de los que nos rodean), la justicia, lo que escondemos tras las puertas de casa… Gran trabajo de actores. Al principio puede despistar el no entender el por qué de las referencias al “Curiosity” o las escenas muy cómicas de los juicios, pero paciencia. Muy recomendable.

  17/05/2015