Tot el que necessites per anar al teatre

Diario de una orientadora de sala

Diario de una orientadora de sala

Una noia, que el seu desig màxim és ser actriu, entra a treballar en un museu com orientadora de sala per aconseguir diners i marxar de la casa dels seus pares. Porta un diari a twitter sobre tota les peripècies que ha de travessar en el seu pas pel museu.

Un Biodrama actual sobre la contradicció que implica treballar en allò que no és la nostra elecció, però que fem servir per alimentar aquest desig de crear. Tot material és un mitjà per a l’objectiu final d’aquesta orientadora de sala.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Sempre m’ha interessat i agradat el teatre porteño i en veure que aquesta companyia argentina estava a La Badabadoc, no vaig dubtar a anar a veure-ho. Escrita per Mariano Clemente i Victòria Casellas i dirigida per Gonzalo Facundo López, ens parla d’una noia que la seva màxima aspiració és ser actriu i per aconseguir diners i emancipar-se dels seus pares es posa a treballar en un museu com a vigilant d’una de les sales. Com que hi té prohibit parlar, seure ni fer cap activitat, a la fitxa de marcar va anotant el seu dia a dia per passar-ho al seu compte de twiter. El text queda molt diluït sense tancar, suposo amb la intenció que cada espectador tregui les seves reflexions i que una d’elles és un problema molt actual, treballar en alguna cosa que no t’interessa. A mi m’ha deixat molt indiferent, esperava molt més. Tot el pes recau sobre l’actriu Victòria Casellas que fa una bona interpretació però que igual que al text, m’ha faltat aquesta força que caracteritza el teatre porteño. Al costat d’ella treballa l’actor Atilio Otero correcte, però és que el seu personatge té molt poca rellevància. Així mateix compta amb dos ballarins que amb bona nota fan costat a Casellas en les seves coreografies. Com he dit abans, esperava molt més.

  30/07/2017
 • s

  Muy divertida y amena,victoria casellas genial actriz,le seguire de cerca¡¡¡animo wapa¡¡¡¡

  27/07/2017
 • De nuevo me sorprende y me atrapa Diario de una orientadora de sala.
  excelente obra, brutal Victoria Casellas y elenco.
  Enhorabuena Badabadoc por vuestra programación.
  Dosis de ánimo para los amantes del teatro.
  M

  26/07/2017
 • Cuando me entere de que este fin de semana había una compañía Argentina en la Badabadoc “la sala más guapa del barrio de gracia” y ahí estaba yo disfrutando de un lujo de interpretación y unos bailarines dejándolo todo en el escenario, no os contare nada! solo que vale la pena porque te hace reír y la vez pensar que todo se puede!! Gracias!!! he flipado literalmente para bien!!

  24/07/2017
 • La vi en Buenos Aires! Muy buen texto, unas interpretaciones excelentes, la recomiendo para todo el mundo pero sobre todo para las actrices que tienen que vivir de otra cosa…aveces es personaje que haces para para soportar ese trabajo te sirve para crear un personaje teatral tan de real;) Gracias por venir a Barcelona volveré a disfrutar de está hermosa obra!

  14/06/2017
 • La vi en Buenos Aires! Muy buen texto,una interpretación increíble la de Vicky la recomiendo para todo el mundo pero sobre todo para las actrices que tienen que vivir de otra cosa…y te das cuenta del personaje que haces para para soportar ese trabajo y ese mismo te sirve para crear un personaje teatral;)Gracias por venir a Barcelona volveré a disfrutar de está hermosa obra!

  14/06/2017
 • Excelente obra, no se la pierdan!

  13/06/2017