Tot el que necessites per anar al teatre

Descripció d’un paisatge

A partir de 14,00€
Comprar Entrades
Descripció d’un paisatge

Promoció vàlida per a les funcions del 29 de setembre al 17 d’octubre.

Lluites de poder, venjança, temors, vulnerabilitat, interès i misèria formen Descripció d’un paisatge, una història en què Josep M. Benet i Jornet reflexionava, a finals dels setanta, sobre l’equilibri entre un fort compromís ideològic i el dret a viure fràgilment la vida pròpia.

Benet i Jornet, un dels autors indispensables de la dramatúrgia catalana contemporània, va morir l’abril de 2020. És, sens dubte, un dels autors catalans més importants de la història, i sense ell no s’entén l’evolució del teatre català. D’ell no només destaca la seva indiscutible qualitat literària, també -i especialment- el mestratge que va fer de diversos dramaturgs que van venir després, als quals va obrir braços i portes i va ajudar a créixer.  Ara, la Sala Beckett i el Teatre Principal de Palma recuperen un dels seus textos més estimats: Descripció d’un paisatge.

Sinopsi

En una ciutat mediterrània imaginària, un cap d’Estat totalitari ha decidit evolucionar cap a la democràcia. Ara, dues filles d’un dissident tornen de l’exili. Tenen por, però estan disposades a exercir la seva revenja personal.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració