Tot el que necessites per anar al teatre

Coses Nostres

Coses Nostres

Ramon Madaula s’estrena com a director amb un espectacle que es qüestiona aspectes de la vida artística i les relacions amb la premsa, la crítica i les institucions.

SINOPSI

El director d’un teatre públic i un reputat crític es troben per parlar de “les seves coses”. En el transcurs de la conversa hi apareixen diverses qüestions: Com i qui determina la qualitat artística? La premsa crea tendències? La crítica té prejudicis? L’èxit o el fracàs d’un espectacle pot dependre del tractament que li dóna la premsa? Les ajudes públiques poden adormir el geni? Què és més important per un artista, el coratge o talent? Etc., etc., etc. Totes les preguntes tenen un “depèn” com a resposta, però totes són  necessàries per ells.

Els dos homes es necessiten. Arribaran a algun tipus de pacte?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • El text de Madaula és clarament manipulador, mostrant-nos a través de jocs bruts tramar una emboscada al crític per demostrar el poder del director sobre ell. Em van agradar Raimon Molins i Albert Pèrez i l’obra sense compartir el missatge que ens vol demostrar, la veritat és que no se’m va fer pesada.

    10/05/2015
Articles relacionats
Ramon Madaula s’enfronta a la qüestió de la crítica

Ramon Madaula s’enfronta a la qüestió de la crítica

9 abril 2015

Ramon Madaula s’estrena com a autor i director teatral amb Coses Nostres, l’obra guanyadora del Premi Recull 2014, que aborda qüestions com qui determina la qualitat artística o si la […]