Tot el que necessites per anar al teatre

Constructivo

Un dels grans èxits de la Fira de Tàrrega 2014: una nova temptativa de la Fundació Collado-Van Hoestenberghe d’encomanar l’actitud vital del lliure-pensador a cop de pic, pala i formigonera.

SINOPSI

Constructivo és un manifest encès contra l’esterilitat de l’arquitectura moderna així com una crítica i imaginativa visió de la nostra societat i els edificis que l’acullen. Un joc performatiu on dos autèntics treballadors de la construcció (els únics que realment poden construir quelcom) et conviden a repensar qüestions universals mentre busquen respostes personals al buit ètic que els envolta amb l’ajuda del seu delirant humor i una desbordant humanitat.

ELS CREADORS

La Fundació Collado-Van Hoestenberghe va ser creada com un laboratori independent de creació escènica amb base a Pontós, Alt Empordà. El col·lectiu practica un optimisme crític basat en la creativitat i en la recerca d’escenes alternatives. Els seus espectacles celebren la contradicció i la complexitat humana.

Ernesto Collado (Barcelona 1974) és actor i creador contemporani. Actualment viu en un petit poble i allí col·labora amb la Societat Doctor Alonso en un centre de creació conegut com Cèl·lula. És director del festival anual de site-specific MAPA. La seva relació artística amb l’underground cabaret li va deixar un insaciable desig de comunicar. És un story-teller contemporani.

Piero Steiner (Milano 1961) és un d’aquests artistes que té la capacitat d’empatitzar immediatament amb el públic. Té la capacitat de jugar entre el drama i la comèdia, rient sempre de si mateix. Després d’algunes aparicions en programes populars de televisió, interpretant en català, castellà, francès, finlandès i italià i de treballar amb algunes companyies de dansa teatre decideix tornar a treballar pel seu compte o en associació amb altres artistes. Es considera a si mateix un happy man.

 

 

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Constructivo: “Construim tant que no tenim temps d’habitar”

Constructivo: “Construim tant que no tenim temps d’habitar”

29 abril 2015

La Sala Hiroshima acull Constructivo, una obra-performance d’Ernesto Collado i Piero Steiner. Hem entrevistat als dos creadors per a que ens parlin de l’obra, on es transformen en dos obrers per criticar […]