Tot el que necessites per anar al teatre

Concerto a tempo d'umore

Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica por situacions realment inversemblants. Una proposta concebuda per a fer gaudir al gran públic de las melodies més famoses i els gags més divertits, a la vegada que el públic més experimentat se sorprèn dels peculiars arranjaments musicals i els enginyosos recursos humorístics. Amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle Operetta, Jordi Purtí. Espectacle d’estrena en l’any de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l’Orquestra de Cambra de L’Empordà. Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.

Un projecte de L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, Jordi Purtí i el Festival Còmic de Figueres.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Genial. Hace tiempo que no me lo pasaba tan bien viendo un espectáculo. Éramos seis y a todos nos encantó. Desde el primer minuto la sorpresa y la risa están aseguradas. Todos los gags muy bien encontrados. La selección de piezas buenísima. Cada uno de los músicos muy implicado y motivado. Excelente. Es 100% recomendable. Nos gustó tanto que de haber podido, hubiésemos repetido al día siguiente.

  26/04/2016
 • He visto el espectáculo 4 veces y no deja de sorprenderme. Cada vez hay algo que te sorprende.
  Genial, por parte de los músicos y director Jordi Purti. Una gran idea para acercar la música clásica a todos los públicos en este caso la formación de orquesta de cámara.
  Una de las cosas que más me gustó es que todos destacáis, puedes identificar cada instrumento y su función en la orquesta, algo muy instructivo para el que se quiera iniciar en este mundo sonoro.
  Sois geniales, felicidades!!!

  05/04/2016
 • Segurament els puristes no compartiran aquesta opinió. Jo també sóc amant de la música i de l’òpera i vaig decidir anar perquè en moltes ocasions he assistit a concerts de l’Orquestra de Cambra de l´Empordá i em movia la curiositat d’aquest espectacle. I la veritat és que vaig passar una hora i mitja molt divertida. La direcciò per part de Jordi Purtí i la musical de Carlos Coll em semblen fantàstiques. El treball dels 13 músics amb el doble paper d’actors i músics alhora sensacional. I la complicitat amb el públic pot ser que serveixi com a plataforma perquè molta gent conegui i s’iniciï en la música clàssica.

  18/05/2015
Articles relacionats
Orthemis posa música clàssica al teatre de gest: “No ens fa por investigar i trobar noves maneres d’apropar la música clàssica al públic”

Orthemis posa música clàssica al teatre de gest: “No ens fa por investigar i trobar noves maneres d’apropar la música clàssica al públic”

3 febrer 2020

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà inicia una nova etapa cooperativa sota el nom ORTHEMIS. El nom, que en llatí significa libèl·lula, prové de la barreja de les paraules orchestra, theatre, miscelany, els tres elements […]

Un concert a tempo d’humor

Un concert a tempo d’humor

12 gener 2015

Els espectadors i la música clàssica interactuen més que mai al Teatre Condal, amb un espectacle musical humorístic protagonitzat per l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i dirigit per Jordi Purtí. L’intercanviador del metro de […]