Tot el que necessites per anar al teatre

Comedy Zoo, Joaquín Reyes

Comedy Zoo, Joaquín Reyes

Que me aspen! És el títol del nou xou del personatge més bonic, però alhora més tontico que existeix desorbitat pel nostre sistema galàctic. Aquesta vegada ens ofereix la seva polaritat més ingrata i oculta, ens mostrarà els perills de no tenir filtre quan parla…

Joaquín Reyes ens presenta un espectacle més divertit i cabareter. Cinema dels anys 80? Món viejuno? El súmmum de les paraules que van juntes?, apostes audiovisuals, balls inventats i amb la presència del Sr. Cap de Cavall. Una mica de màgia, foc i mentalisme sobre l’escenari… ai, mare!

Agafa’t a la teva butaca! El que és veritat és que és un xou nou, en el qual hi hauran encara moltes més mamarratxades del manxec, i potser torni a cantar però més boig que mai. Si el públic ho mereix, el noi es brindarà a fer un “Celebrities” improvisat, encara que això no és segur… Muchachada! Us ve de gust ser partíceps d’aquesta gesta…?


Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    Joaquín Reyes en estado puro…con poca novedad. Pocas sorpresas, si te gusta su humor absurdo y sus personajes, no saldrás defraudado. El problema es que no hay nada nuevo, es bastante previsible. Y eso que a mí me encanta, pero esperaba algo más que sketchs desiguales sin más disfrazado de monólogo.

    22/03/2015
Articles relacionats

Stand-up comedy al Club Capitol

18 setembre 2014

El 1990 es va reobrir el Club Capitol com a teatre després de molts anys funcionant com a cinema. Amb el pas dels anys, el Club Capitol i, en especial […]