Stand-up comedy al Club Capitol

Teatre Barcelona

El 1990 es va reobrir el Club Capitol com a teatre després de molts anys funcionant com a cinema. Amb el pas dels anys, el Club Capitol i, en especial La Sala 1, ha esdevingut el referent del millor ‘stand up comedy’. Cal recordar que aquesta sala va ser la segona casa de Pepe Rubianes durant anys, a mode d’homenatge actualmente duu el nom de l’artista.

A part de l’estimat Pepe Rubianes, per l’escenari del Club Capitol han passat els monologuistes més destacats del moment, acostant al públic humoristes que el públic està més acostumat a veure per la TV que en directe.

TEATRE_BARCELONA-Stand_up_capitol-REVISTA

Seguint la línia dels últims anys, per aquesta nova temporada ja hi ha confirmades les següents actuacions:

 

L’INCOMBUSTIBLE PABLO CARBONELL

Músic, actor i humorista, Pablo Carbonell uneix totes les seves facetes artístiques sobre l’escenari en aquest espectacle on presenta les cançons del seu disc Canciones de cerca, en el que han participat entre altres Los Delincuentes, Raimundo Amador, Pepe Bao i Lichis. Amb el seu humor característic, carregat de sàtira i crítica social, i acompanyat només per la seva guitarra, ofereix als espectadors més que un concert.

 

L’UNIVERS ABSURD DE JOAQUIN REYES

El còmic manxec presentarà el seu nou espectacle ¡Qué me aspen! On fa repàs de seva vida i la seva carrera artística fins al moment. Revisita amb música i balls els referents de la seva infància durant els anys 80, recorda moments del mític programa Muchachada Nui!… i es reserva per al públic algunes sorpreses. Tot sota el seu inconfusible filtre absurd i surrealista.

 

L’HUMOR 2.0 DE LOULOGIO

Per als que encara no coneixen Loulogio els direm que és un fenomen que ha nascut i crescut a la xarxa. Els seus vídeos a youtube són vistos per centenars de milers de seguidors arreu, podeu buscar alguns del vídeos que el van fer més popular con la Batamanta, La mejor escena de ninjas de la historia del cine, el Pajilleitor Plus o el Hércules del chino.

Un any més, pels volts de Tots Sants, Loulogio representarà JaLouGüin, un espectacle on aquest inclassificable humorista combina por i humor a parts iguals.

 

JULIAN LÓPEZ Y RAÜL CIMAS, L’HUMOR MÉS VISUAL

Amb l’intrigant títol Toda la verdad sobre el oso hormiguero, Julian López i Raül Cimas presenten un show d’humor que s’allunya dels convencionalismes del gènere.

Els dos artistas es complementen a la perfecció sobre l’escenari. Raúl Cimas utilitza en major mesura la paraula, mentre Julián López ofereix un humor més visual i físic, per tal d’oferir un gran show al públic.

 

ELS INCLASSIFICABLES JAVI SANCHO & TOMÁS GARCÍA

Tomás García, és col·laborador del programa Zapeando de la Sexta y Javi Sancho ha col·laborat amb el darrer espectacle de Santi Millán. Ara fan un pas endavant, s’han unit per presentar aquest monòleg a quatre mans.

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!