Tot el que necessites per anar al teatre

Ignatius Farray: La comedia salvó mi vida

Ignatius Farray: La comedia salvó mi vida

Ignatius Farray, un dels referents de la comèdia actual, presenta La comedia salvó mi vida. Amb més de 12 anys d’experiència en el món de la comèdia, Farray ha decidit que el seu públic es mereix saber com va començar en aquest ofici de fer riure. Durant l’actuació, Ignatius explica les seves vivències i opinions amb la l’esperança que el riure, tard o d’hora, arribarà.

Sinopsi

La comedia salvó mi vida és l’últim espectacle d’Ignatius Farray. Un humorista canari que no deixa indiferent a ningú quan es puja a l’escenari. Té un estil tan propi que el públic li lloa. Es reconegut per ser un còmic molt poc convencional: “El que jo faig a l’escenari no es cap personatge, sinó més aviat una reacció a les meves mancances com a còmic. No era gens premeditat, però estar als escenaris em va donar aquesta actitud, i molta gent em s’associa amb una mena de còmic agressiu “, explica.

Amb més de 12 anys fent Stand-up Comedy, Farray segueix pensant que aquest és l’estil més genuí i veritable de fer comèdia, precísament per la implicació personal que se suposa que cal tenir amb les coses que es diuen o s’expliquen damunt de l’escenari.

Ignatius Farray porta tan de temps fent comèdia que ha decidit que el seu públic mereix saber com va començar en això de fer-los riure.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Isaac Pradas

  es un p… genio. hace del humor una montaña rusa que hace que dudes de ti mismo y de todas las ideas preconcebidas que puedas tener de alguno de los temas que saca en el monologo. juega con maestria el humor autohumillante y esos chistes inesperados que caen como un jarro de agua fría.. increíble. pura magia

  10/07/2021
 • Jordi García Gómez

  Aún no he ido pero voy el próximo viernes.
  Sólo quería responder al comentario de Musta. Musta, está claro que tu comentario, muy lícito, es porque no conoces a Ignatius. Ignatius no es racista. Es un cómico muy provocador, y se podría catalogar de un puto loco. No es un cómico convencional. No deja a nadie indiferente. O le amas omle odias.

  19/05/2021
 • Musta

  Hace unos comentarios humores racistas y fuera de lugar,siendo negro me siento ofendido sinceramente.Creo que hay otras maneras de hacer el humor sin ofender a una comunidad .

  20/02/2021
Articles relacionats
Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

Stand-up comedy, open mics, podcasting, roast battles… el millor moment de la comèdia

2 desembre 2021

Sovint podem detectar instants gloriosos de la història quan ja han passat. Pareu atenció, perquè la comèdia està vivint el seu moment àlgid, ara mateix, a Barcelona. Fem una radiografia […]