Tot el que necessites per anar al teatre

Circus Klezmer

A França, a Itàlia, a Suïssa, a Noruega, al Regne Unit, a Israel, al Japó… A tots aquests països i uns quants més s’ha vist, des que es va estrenar a Barcelona l’any 2004, Circus Klezmer, un espectacle inspirat tant en els sons alegres de la música dels jueus del centre d’Europa com en les pintures de colors vius del pintor Marc Chagall. Tots dos elements són presents en aquest muntatge festiu, tan alegre que transcorre durant un casament que es produeix al cor del nostre continent en un moment indeterminat de la història. Durant la cerimònia, els protagonistes d’aquest espectacle trobaran tota mena de problemes i entrebancs que, això sí, acabaran resolent amb molt bon humor. Ampolles, cadires, plats, taules… Tot d’objectes quotidians serviran als artistes per mostrar-nos les seves habilitats extraordinàries i per construir un relat apassionat que ens parla d’amor i d’odi, i d’aquella alegria o aquella malenconia que tots hem experimentat en un moment o altre. Circ contemporani, poesia escènica i una música festiva i plena de matisos per a un espectacle que tanca la seva última gira omplint l’escenari del Teatre Grec de vida i humor. Aprofiteu l’ocasió perquè, durant el comiat barceloní, el muntatge recuperarà alguns dels grans artistes que, al llarg d’aquests anys, han format part del repartiment.

Una producció de l’Ateneu Popular 9 Barris, Circ d’Hivern i El Bidó de Nou Barris. 

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música (INAEM).

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • L. encant de les coses senzilles, la celebraçio, la festa , una musica que combina la alegria desefadada amb moments tendres tot amb una escenografia plena de objectes cotidians com cartró o ampolles de vidre i sempre present l humor sovint participatiu i esbojerrat com si ens trobesim devant de una peli de Kusturica. No busquem numeros de circ espectaculars ni tecnologia tan habitual avui en dia ni falta que fa, en aquesta ocasió s agraiex, gracies tambe a uns artistes i musics excepcionals.Era l ultim dia, al escenari del teatre Grec,de un recorregut de exits pro si mai es pot recuperar aconsellable per tothom que agraiexi un humor clar i directe i sobretot la musica barreja de sons nascuts a l Europa del Est i sobretot musica popular, en el sentit mes agrait de la paraula popular.Tambe dir que al final, Cacophonic Glat Kosher Orkestar van oferir lo que podiam anomenar, un concert de musica Klezmer.Una bona despedida de un exit merescut

    25/07/2016