Tot el que necessites per anar al teatre

Circ Raluy Històric: Un viatge en el temps

Circ Raluy Històric: Un viatge en el temps

Per fer Un viatge en el temps no cal cotxe. Tampoc equipatge o reserves. Per traslladar-te a altres èpoques només cal tenir ganes de viure una experiència inoblidable i gaudir de l’últim espectacle el Circ Raluy Històric. Un projecte que recupera l’estètica i la innocència del circ de sempre i la recrea amb números innovadors.

Màgia, humor, piruetes i dansa portada a terme per artistes de tot el món i que sorprendrà grans i petits per la seva puresa. Més d’una hora i mitja de diversió on l’única cosa que s’atura és el temps. La imaginació, les rialles i l’emoció mai paren.

Sinopsi

Al Circ Històric Raluy la màgia roman viva. Inunda cadascun dels seus racons. Banya cadascun dels seus espectacles. Des que traspasses la seva porta d’entrada fins que s’apaguen els llums de l’escenari, s’obre davant teu tot un món màgic. Un món que beu dels espectacles circenses de principis del segle XX i que arriba al present amb números renovats.

Vine a conèixer les seves instal·lacions i fes viatge al circ de tots els temps: el seu hotel, l’orgue, carruatges centenaris que formen part de la història del circ i que la família Raluy. Descobreix l’encant de la seva carpa inspirada en la Capella Sixtina, la seva cúpula il·lumina cada funció i serveix d’inspiració a acròbates, malabaristes o mags.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Per Nadal, dies de circ

Per Nadal, dies de circ

7 desembre 2019

El Nadal és per definició temps per passar amb la família, i que millor per fer plegats que anar al teatre. Però trobar quelcom que agradi a tots no sempre […]