Tot el que necessites per anar al teatre

Circ Raluy: The Big Top

Circ Raluy: The Big Top

El Circ Museu Raluy, història viva del circ, torna un any més a Barcelona. Ho fa amb nova carpa i nou espectacle.

The Big Top és la nova proposta del Circ Raluy, l’encant i la seva estètica perdurable us acolliran per gaudir d’un bonic espectacle en el qual les mirades d’ahir i d’avui s’alien en uns números que desafien el sentit comú.


Valoració espectadors
 • L´ he vist ara i com sempre admirable, l´ encant de aparent sencillez per mostrar numeros de molta calitat, també la originalitat i te cabuda i sempre la proximitat i una manera de fer les coses que posa en evidencia que no son necesaries tecnologies sofisticades per sorprendre i agradar. La familia Raluy com diu l opinant anterior fa que et sentis con rodejat de amics,molt recomanable també per infants que s ´adonin que hi a vida mes enllá de les consoles.Per cert totes les opinions son respectables pro crec cal opinar de espectacles que avui es presentan, no de aquelles coses vistes fa mes de un any,quan estem parlant de un espectacle estrenat ara,i per cert res mes autentic que la publicitat de aquest circ,cap engany pro esta clar que ademes de veure cal mirar i sembla no ho sap fer tothom.Enhorabona familia Raluy, no cambieu.Gracies

  01/12/2014
  • Totalment d´acord amb la teva opiniò.

   01/12/2014
 • Cada any i com a cita obligada he tornat al Circ Raluy. Sensacional. Bons nombres que us fan diferents, excel·lent posada en escena, il·luminació i com sempre la proximitat i el bon fer de la família Raluy que et fa sentir com si estiguessis amb amics. Seguiu així.

  01/12/2014
 • Vam veure aquest circ fa dos estius i és una mica fluix. No és maco estèticament ni tampoc té res excepcional. La publicitat és enganyosa. No veureu el que dóna a entendre que es pot veure.

  24/11/2014
Articles relacionats

El Raluy estrena carpa i espectacle

1 desembre 2014

Amb carpa renovada, el Raluy torna un any més al Port Vell per oferir el seu espectacle de circ basat en l’essència tradicional de la vida nòmada, el treball en […]