Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. La Trepa: El vestit nou de l'emperador

Cia. La Trepa: El vestit nou de l'emperador

El vestit nou de l’emperador , el nou espectacle de la Companyia la Trepa és una farsa musical basada en el famós conte d’Andersen.

Sinopsi

A un país de cartró, que si plou es desfarà, hi ha un emperador tan presumit que només pensa en els seus arreus. A la cort, un Capità i una dama es volen casar. Per celebrar-ho, l’emperador organitza una gran festa i, amb aquest motiu, vol estrenar un vestit nou que sigui l’admiració del món sencer.

Una estafadora es presenta com una gran dissenyadora i li ofereix un vestit absolutament meravellós; un vestit que té una virtut molt especial : no el podran veure aquells que no són dignes del seu càrrec, els que menteixen o els que són uns babaus.

L’emperador li encarrega el vestit. Un cop fet, tothom asegura que el veu. I el primer que ho diu és el mateix emperador, que es posa el vestit i surt al carrer. Però quan comença la gran desfilada, la veu d’un nen crida ben fort : ”L’Emperador va en calçotets!!

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
  • Vaig anar el passat cap de setmana i vaig sortir bastant desencisat. En primer lloc per la qualitat tècnica. El so estaba tan comprimit que no es podia arribar a entendre el que deien. També ens va semblar un pel deixat i poc cuidadós amb els detalls de tota la funció, semblava com antic i una mica de teatre d’escola. Els actors no, la posta en escena.
    A més els lavabo estaben bruts i feien pudor.

    13/02/2019