Càndid o l’optimisme

A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Càndid o l’optimisme
Entrades anticipades amb 10% de descompte
DILLUNS DIA DE L'ESPECTADOR: Entrades amb 25% de descompte

«Just do it», «La llei de l’atracció», «Ho tenim a tocar», «Tot anirà bé». I és que darrere de frases motivadores tenyides de rosa pastís i tallers de coaching s’amaga una cosa més perversa: la por a obrir la porta al dolor per acceptar que aquest no és, com diria Càndid de Voltaire, «el millor dels mons possibles».

El Lluís Oliver sap que ha fet un bon càsting. Els ulls li brillen, té l’energia i l’empenta i compleix el perfil del paper de Càndid en aquesta adaptació de la novel·la de Voltaire. Què pot sortir malament? Càndid o l’optimisme és un espectacle de creació volgudament irreverent, al voltant de la fatiga mil·lennial, el fals optimisme i la perversió del món de l’entreteniment.

Des de quan s’ha convertit la felicitat en una imposició?

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Adrià

  Quina anada d’olla tan meravellosa, en el millor sentit de l’expressió. “Càndid o l’optimisme” és un viatge ben guapo i ben cru a través de la tirania de la felicitat que no et deixa indiferent. Un torrent de talent, energia i veritat que no hi cap en una sala tan petita.

  03/05/2022
 • Carla

  Per fi una obra de teatre amb contingut, per les noves generacions, que critica la utopia d’un món meravellós on la felicitat és l’unic objectiu. Una sàtira súper divertida i actual que permet entendre el perill de la societat on som i de la qual ens envoltem. I un actor que ho dóna TOT a l’escenari, amb energia 200% i regalant moments preciosos de riure i de ràbia, moments que a totes ens vibren i ressonen massa. Noves dramatúrgies de nous talents, que esperem es facin lloc al teatre català

  02/05/2022
 • Clara Mediña

  Una obra que no et deixarà indiferent. Humor del bo des del minut 1, riures assegurats, i el millor, un transfons que et farà reflexionar.

  01/05/2022