Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 18,00€

Comprar Entrades

Cartellera /

Cabaret, el musical

Cabaret, el musical

Cabaret es va estrenar al Broadhurst Theatre de Broadway el 20 de novembre de 1966 en una producció dirigida per la llegendària Harold Prince. Cabaret, el musical neix per celebrar el 50è aniversari de l’estrena d’aquest clàssic dels musicals escrit per Joe Masteroff i música de John Kander que compta amb algunes de les cançons més emblemàtiques de la història de la música com Cabaret, Willkommen i Money Money. És considerada una de les obres mestres del teatre musical de tots els temps.

SINOPSI

L’història transcórre en els darrers anys de la República de Weimar, en un Berlín decadent i assotat per la crisi del 29. Una ciutat que es segueix aferrant inútilment a la il·lusió d’aquells anys d’esplendor que la van magnificar poc temps enrere. El Kit Kat Club, el club nocturn de la ficció, obre les seves portes cada nit per a entretenir a un públic ansiós per oblidar, encara que sigui per un parell d’hores, el mal que plana per damunt dels seus caps.

Governat pel seu inquietant i divertit mestre de cerimonies, el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l’imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el romanç de tardor entre Fräulain Schneider i el propietari jueu d’un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Cabaret, el musicalCabaret, el musicalCabaret, el musical

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Pau Rosell Simón

  “La vida és un cabaret! (?) ”
  Ja era hora, el reconegudísim musical CABARET estaciona al Teatre Victoria de Barcelona per deixar-nos a tots sense paraules.
  Només llegint el repartiment ja sabem que l’espectacle serà un encert, encapçalat per l’Elena Gadel, qui donarà vida a Sally Bowles acompanyada pel GRAN Ivan Labanda en el rol de l’icònic Emcee.
  ATENCIÓ: no deixeu escapar a aquest Labanda ES-PEC-TA-CU-LAR, pel meu gust, el seu millor paper sense dubte (entre els que jo he vist).
  L’espectacle comença i les portes del Kit Kat Klub s’obren per mostrar-nos, en temps de guerra, on la gent decideix anar per oblidar i viure. Començant pel “Willkommen!” i seguint amb “No se lo digan a mami”, “Dos chicas”, la revelació còmica del musical “Piñas tropicales” o la coneguda “Money” acabant el primer acte amb un “Mañana me toca a mi” impactant.
  Un primer acte més fluix comparant-lo amb tota la força que té el segon, un canvi dramàtic on es mostra el desenvolupament de la societat, les vides perdudes, destrossades, amors impossibles que la Segona Guerra Mundial va aconseguir.
  Cal destacar el final del muntatge, amb el cor a 100 per hora, i la llagrimeta caient, cau el teló deixant-nos anar del Victòria tocats i pensant: és realment la vida un cabaret?
  La destrucció del Kit Kat Klub és el mirall d’una societat trencada per la guerra.
  He trobat MOLT en falta el número de “Mein Herr”.
  Però tot i així un molt bon treball que et remou per dins i sacseja a l’espectador deixant-lo destrossat a la butaca.

  16/09/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  el musical de Broadway que tothom hauria de veure almenys una vegada a la vida i per fi ja és a Barcelona per deixar-nos gaudir d’actors que interpreten i canten sense playback i una banda de 9 músics dalt l’escenàri que tocant en directe. Només llegint el repartiment ja sabem que l’espectacle serà un encert, encapçalat per l’Elena Gadel fent de Sally Bowles i un Ivan Labanda – M O L T G R A N – en el paper del mestre de cerimònies. Malgrat que hem pogut gaudir de diverses de les cançons més emblemàtiques de la història d’aquest musical jo he trobat a faltar el número de “Mein Herr”, el de Liza Minelli cantant sobre las cadires

  23/09/2017

 • 12345

  Hebert

  Algo más de lo que esperaba, que siempre es mejor que al revés. Vestuario, maquillaje y pelucas que entran por la vista, decorados algo menos impactantes excepto la escena final, de los pocos momentos, con el himno del entreacto, que me removió algo.

  La historia archiconocida, la alegría del cabaret donde refugiarse del horror que se cierne puertas afuera y va creciendo, con Iván Labanda como maestro de ceremonias, muy, muy bien y que, quizá, sólo quizá, podría ser algo más ambiguo o andrógino.

  A favor: la cada vez más difícil de ver música en directo, que suena de maravilla. Buenas coreografías y bailarines (aquí no se racanea), pero los protagonistas no me convencieron. El escritor falto de fuerza, blandito y Elena Gadel, excelente voz, pero me transmitió poco. Claro que ha de ser difícilísimo encarar un icono como Sally Bowles, tan ligado a una actriz en concreto, sin hacer una copia, pero no acaba de importarme qué le pasa a su personaje

  Lo peor: la intervención del público (de veritat, no cal). Y como dicen muchos, el “Mein Herr”es un icono que cuesta no encontrar.

  En resumen: es Cabaret y siempre es un placer oír según qué canciones.

  27/09/2017

 • 12345

  Ricard

  No pots fer Cabaret i no fer el número de Mein Herr, i menys quan tota la publicitat de l’obra està basada en aquest número. Vaig trobar-me que a la representació que vaig anar actuaven els suplents, però us haig de dir que en JOSE CARLOS CAMPOS com a mestre de cerimònia ho fa molt bé. Millors cantants i ballarins que actors, i molt bé l’escenografia.

  28/09/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  A mí si me ha gustado esta nueva versión de Cabaret! La escenografía, la iluminación, el vestuario y la caracterización están muy bien conseguidos!!
  Ivan Labanda esta brutal como maestro de ceremonias (eclipsa a todos sin dudar) y la notita negativa es que mi querida Elena Gadel a pesar de cantar de maravilla no me acaba de convencer como Sally! No me pega…

  Así que id a llenar las plateas del Teatre Victoria porque viendo lo que he visto hoy a un día después del estreno les va a hacer falta público!

  06/10/2017

Deixa la teva valoració

Has d'estar registrat per poder deixar la teva opinió. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació:

Articles relacionats