Tot el que necessites per anar al teatre

Bruno & Jan (& Álbert)

Bruno & Jan (& Álbert)

D’aquest espectacle no se’n sap gran cosa, només el que diu aquesta nota de la companyia:

Sixto Paz ens enfrontem a un nou repte: el nostre autor, Jan Vilanova, es troba en plena crisi existencial i artística. Si defalleix, és possible que tant ell com Sixto Paz, no se’n surtin. Ha creat un espectacle, tot i que no ens atrevim a definir-lo com a tal. I no en podem donar informació per voluntat expressa de l’autor. Tot i així hem cregut oportú donar-vos a conèixer el seu punt de vista sobre la vida:
“Basta ya de la dictadura de los optimistas sin escrúpulos! ¡Hijos de puta! Esa chusma que escribe libros de autoayuda diciéndonos que no tenemos derecho a ser infelices: ¡y una mierda!”

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Hebert Parodi

    Simpàtica. Vista la promoció prèvia i l’estratègia de màrqueting emprada, esperava alguna obra d’aquelles tan, però tan intel·lectuals de les que no pots dir res a risc de quedar com un ignorant (que a mi, tant me fa). Doncs no. No explicarem res ja que així es vol. Només que s’enfronten dues alternatives -pessimista i optimista- amb tocs d’humor (alguns de tendres, altres simplement còmics, altres sobren com l’anècdota cubana). Per posar un petit però, llàstima que al final es decantin per una de les actituds, si bé aquesta decisió no arriba a trencar l’obra (com passava a “New Order”).

    17/05/2015
Articles relacionats
Sixto Paz selecciona espectadors per ajudar al seu autor, Jan Vilanova

Sixto Paz selecciona espectadors per ajudar al seu autor, Jan Vilanova

29 abril 2015

Has sentit a parlar del #MisteriSixtoPaz? Doncs no només fa referència a un espectacle, sinó també al procés de selecció d’espectadors per ajudar al seu autor, Jan Vilanova. Si vols […]