Tot el que necessites per anar al teatre

Bodily portraits of minor Characters

Bodily portraits of minor Characters

Bodily Portraits of Minor Characters és una combinació de textos literaris, poesia i teatre físic que recorre el trajecte vital de dues escriptores del moviment Beat: Diane di Prima i Joyce Johnson.

On eren les dones de la Generació Beat? Ens traslladem als anys 50 a Nova York; música jazz, poesia en veu alta. A l’ombra, trobem els personatges secundaris, les dones: fora del focus, al marge, desdibuixades, treballant underground, no popularitzant-se. Viatgeres nòmades, movent-se amb ritme propi, beat; viatjant també cap a l’interior, en entorns més íntims i familiars, integrant-los a la seva poesia. Les dones son la vertadera essència Beat: raw, unedited, pure, shocking.

Sanna Toivanen i Alba Cabrera comparteixen anys d’experiència en el teatre físic i ritualístic, treballant metodologies afins a Grotowski i Artaud, tant en el Workcenter de Jerzy Grotowski i Thomas Richard a Itàlia, com en the Song of the Goat a Polònia. Han treballat també amb la Fura dels Baus, Albert Vidal, Pere Sais, Corchero entre d’altres. Laura Ventura, museòloga i dissenyadora d’espais narratius, és la ideòloga del rerefons teòric de la perfomance. Bodily Portraits of Minor Characters és el primer projecte conjunt d’aquestes tres artistes com a col·lectiu Dones BEAT, guanyadores de la beca Bonnescèniques (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) en coproducció amb l’Antic Teatre.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració