Tot el que necessites per anar al teatre

Berto Romero: Sigue con nosotros

Berto Romero: Sigue con nosotros

Els rumors eren certs. Berto Romero estava passant una etapa complicada. La fama li havia pujat al cap, els traumes que arrastrava des de petit pel seu aspecte físic i la complicada relació amb la seva família li havien fet anar donant tombs.

Diguem-ho clar: no estava bé. Però Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. A un pas d’arribar als quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres.

Ha superat els complexos i traumes que el van tenallar en el passat, i tot apunta a que està desenvolupant-ne de nous. D’altra banda, segueix obstinat a cantar, ballar i a explicar la seva vida. I la dels altres.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • lilian lobo mazon

  Jo vaig estar ahir a la nit i em va agradar molt més del que m’esperava! Jo no sóc massa de monòlegs, vaig veure un i va estar bé, però hi ha coses que m’agraden més, per això no havia tornat a repetir… Però m’havien regalat les entrades i vam gaudir molt, tota una sorpresa perquè no vam parar de riure! A més, també li acompanya un noi amb una guitarra, perque el Berto canta! I no ho fa gens malament, em va sorprendre el rap, que em va agradar molt, i encara que ho fa des de l’humor, crec que ho fa molt bé.
  Així que animo a que aneu a veure’l, perquè riureu molt, es passa el temps volant, i passareu una bona estona.

  29/12/2015
 • Albert Casas

  En poques paraules… groller.

  Alguna cosa té tocs d’humor inspirat.

  Però en general, brut, bast, desagradable…

  Un espectacle groller.

  25/06/2015