Tot el que necessites per anar al teatre

BANKSY. The Art of Protest

A partir de 0,00€
Comprar Entrades
BANKSY. The Art of Protest

BANKSY. The Art of Protest ens apropa al controvertit univers artístic d’un dels creadors més influents de les últimes dècades a través de diferents àmbits temàtics i prop de 100 creacions que inclouen una selecció d’obres úniques executades amb diferents tècniques: oli, acrílic o esprai sobre llenç i fusta, serigrafies d’edició limitada, estergits sobre metall o formigó, escultures, instal·lacions, vídeos i fotografies.

La immensa majoria de les peces, que procedeixen de col·leccions privades internacionals, s’exhibeixen per primera vegada a Barcelona, i una part important de les obres veuran la llum davant el gran públic durant aquesta exposició.

Una instal·lació multimèdia immersiva especialment creada per a aquesta mostra donarà la benvinguda al visitant, desvetllant pistes sobre el misteriós artista, destacant les seves peces més importants i emmarcant la seva insòlita trajectòria, no exempta de polèmica.

Sinopsi

Qui és Banksy?

Esmunyedís, provocador, misteriós… Banksy, l’artista britànic la identitat del qual encara es desconeix, està considerat com un dels principals exponents de l’street art contemporani. Les seves obres, sovint satíriques, aborden temes universals com la política, la cultura o l’ètica. L’aura de misteri que, per elecció i per necessitat, es perpetua cada vegada que s’esmenta Banksy, l’ha convertit en una figura mítica del nostre temps.

Banksy utilitza una forma de comunicació directa, rebutjant el sistema i les seves regles. L’artista es dirigeix al seu públic sense cap filtre, i les seves obres són textos visuals capaços d’informar i inspirar a la reflexió. Guerra, riquesa i pobresa, animals, globalització, consumisme, política, poder, crisi climàtica… Els temes que Banksy explora són els temes del món en què vivim.

Des de les trinxeres de l’asfalt, Banksy ha desafiat les regles del joc de l’art contemporani. La seva protesta visual ha connectat amb un públic enorme i heterogeni i avui dia és un dels artistes més reconeguts i admirats entre els amants de l’art i també entre les generacions més joves.

Passis cada mitja hora entre les 10:00h i les 19:00h de dimarts a diumenge.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració