Tot el que necessites per anar al teatre

Monster. De prop ningú és normal

Monster. De prop ningú és normal

Monster. De prop ningú és normal és un divertiment que vol fer-nos somriure de les nostres pors, creat per la companyia Arsènic creacions.

Monster és una comèdia acida, divertida i tendra sobre la necessitat d’acceptar-nos així com som, sense intentar adherir a canons establerts ni complaure les persones que ens envolten. Som animals estranys, amb les nostres manies i els nostres defectes, no encaixem amb els canons de la publicitat, però això vol dir que estem vius. Entendre aquesta senzilla veritat ens pot treure la por i fer-nos immensament més feliços.

Sinopsi

Monster és un espectacle de narració on les intèrprets explicaran la història de la Cati, una noia adolescent i el seu entorn meravellosament destructurat. Les actrius es tornaran fent tots els nombrosos personatges de l’obra. El teatre al seu grau més pur, sense escenografia ni efectes, només el text i el joc teatral.

Monster és un concert: les intèrprets de l’espectacle es transformen aquí en “Les Prinzeless”, un grup de tres noies de Calafell que presenten el seu primer disc, Monster, inspirat en la història de la Cati. Així “Les Prinzelles” explicaran la història de la Cati i al mateix temps cantaran les cançons inspirades en les seves aventures.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • CAT: Estrany, encantador, divertit, sorprenent i meravellosament musical (d’una manera no típica musical). Tres actrius amb molt talent i un assortiment psicodèlic d’escenes i papels canviant expliquen una història que tracta de most més que nomes l’ansiedad de l’adolescència i l’identitat pròpia. Va ser un plaer mirar ho, i ho recomano!

    18/02/2019
  • Molt recomenable, em va sorprendre amb una actuacio molt divertida, amb un ritme molt intens, els personatges, la historia, el muntatge, tot molt ben fet. Felicitats

    07/02/2019