Tot el que necessites per anar al teatre

Accions de resistència

Accions de resistència

Accions de resistència és un espectacle de Susana Barranco que mostra la distopia d’una possible societat futura on néixer, viure, treballar i morir esdevenen una peça més de l’intercanvi mercantil.  A l’obra es barregen la creació documental, l’espai escènic i el text, creant una atmosfera postdramàtica que se situa entre la realitat i la ficció.

Accions de resistència és una crítica i una reflexió sobre la incertesa a la qual estem sotmesos, i sobre el tipus de sistema econòmic que habitem i fem créixer. És una crítica a l’ordre mercantil a través de quatre accions de resistència: parir, caminar, no produir i morir. En una societat on l’eix vertebrador és el capital, la resistència a les regles imposades pot contribuir a crear llaços de reciprocitat entre nosaltres.

SUSANNA BARRANCO

Susanna Barranco és directora i creadora escènica i audiovisual, actriu i autora. L’any 1999 crea la companyia Cia. Susanna Barranco. Entre els seus muntatges destaquen EstridènciesMossegades, L’amor no fa mal o Massa tard per ser pessimista. Com a actriu i performer ha col·laborat amb Marcel·lí Antúnez i, actualment, amb Marta Galán en l’espectacle Els diners, el desig, els drets. El 2008 va fundar la productora audiovisual La Barranco Films, des de la qual ha creat i produït els documentals Ferides (2009), Buits (2011), El silenci del Jonc (2013), Caure del niu (2015), Teresa Rebull, Ànima desterrada (2016), Nues(2017) i Amb el cor al genoll (2019).

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Genial trabajo de Susanna Barranco!

  28/10/2019
 • Vaig poder veure l’espectacle a la Sala Planeta de Girona i va ser tot un descobriment! Una obra que et fa pensar en el sistema en el qual estem sotmesos i en les dinàmiques socials que s’estableixen. Fascinant mescla de teatre i audiovisual. Recomanable 100%

  28/10/2019
 • Espectacular interpretació de Susanna Barranco on la veus deixant-se la pell tan física com emocionalment.
  Una obra crua sobre el sistema que no et deixarà pas indiferent. Recomanable 100%

  25/09/2019