Carlos Latre

Carlos Latre

Actor i imitador que s’ha popularitzat gràcies a les seves recreacions de personatges famosos a Crónicas Marcianas i Crackòvia i Poònia (TV3), El Hormiguero o com a jurat de Tu cara me suena. Cursa fins a COU a l’Institut Martí Franqués de Tarragona.

Ràdio

1996: Locutor de radiofórmula a Ser Tarragona, treballa per a les emissores de 40 Principals i Cadena Dial. • 1997: S’incorpora al programa-magazine Què fas aquesta nit?, a Ser Tarragona, on s’inicia al món de l’humor i les imitacions. • 1999: Es trasllada a Barcelona, com a humorista integrant del programa magazine Segundos Fuera a Radio España-Catalunya. A Radio España desenvolupa també col·laboracions per a programes en cadena, amb Teresa Viejo i Antonio Jiménez. • 2000: Presenta el seu propi programa magazine, Fóra d’Antena i desenvolupa col·laboracions als serveis esportius de Ràdio Espanya-Catalunya, com a coordinador de les retransmissions futbolístiques.

2001: Al setembre s’incorpora a l’equip del programa Buenos Días, als matins de Radio Nacional de España. • 2002-2007: Àmplia la seva col·laboració a RNE al programa esportiu nocturn de la mateixa emissora radiofònica, La Ola. Col·labora fins a la fi del programa matinal de Julio César Iglesias. • 2007: S’incorpora a l’equip de Carlos Herrera a Herrera a l’Onda, d’Onda Cero radio. Col·labora setmanalment (dijous) a la Tertúlia de Societat. • 2015: Inicia una nova etapa radiofònica al programa Més d’U amb Juan Ramón Lucas. Col·labora dimarts i dijous. • 2017: Les col·laboracions es mantenen dos dies a la setmana amb la nova etapa, presentada per Carlos Alsina. • 2018: Es posa al capdavant del seu propi programa a Onda Cero, Assortiment d’Ibèrics un resum setmanal de l’actualitat en clau humorística que presenta i dirigeix. Amb la col·laboració de Leo Harlem, Goyo Jiménez, El Monaguillo, Miquel Llac o La Terratrèmol d’Alcorcón, entre d’altres.

Televisió

1998: Programa Xou com sou, presentat per Enric Calpena a TV3, Televisió de Catalunya. Col·laborador setmanal · 1999-2005: Al setembre s’incorpora al programa Cròniques Marcianes, a Tele 5, on aconsegueix la popularitat amb una infinitat d’imitacions i paròdies de personatges famosos. Es converteix en un més dels marcians de Xavier Sardà fins al comiat de la graella televisiva, el dia 21 de juliol de 2005. · 2004-2005: Al gener de 2004 s’estrena com a director i presentador del seu propi programa, Latrelevisión, una sèrie de 6 especials a Tele 5 amb les seves millors imitacions i noves paròdies. El programa compta amb una audiència mitjana del 23 per cent de share. · 2005: És una de les cares destacades del naixement de la nova cadena de televisió Cuatro, el novembre de 2005. Allí copresenta el programa esportiu i d’actualitat Maracaná ’05/’06 al costat de Paco González, comptant amb el seu propi espai, La bombonera des d’on analitza el món de l’esport des d’un altre prisma.

2006: Al setembre s’estrena com a actor i productor al món de la ficció amb la sitcom El món de Chema. Col·labora amb els seus personatges al programa Channel nº4 juntament amb Boris Izaguirre i Ana García Siñériz · 2007: Al setembre fitxa pel programa de sàtira política Polònia (TV3), un dels programes més vistos de la història de la cadena autonòmica. Al desembre torna a Tele5, de la mà de la productora El Terrat. Amb ells dirigeix, al capdavant d?un gran equip d?humoristes, Rèplica, un espai on es repassen tots els moments televisius més sonats de la història de la televisió. · 2008: Forma part de la plantilla inicial del programa Crackòvia, a TV3, que es converteix en el fenomen televisiu de l’any d’estrena i posteriors com a espai d’humor esportiu.

2009: Al costat de Xavier Sardà, Boris Izaguirre i Mercedes Milà, presenta La Tribu, a Tele5, divendres a la nit. · 2009: Fitxa per Antena3 i s’encarrega de les intervencions humorístiques del programa Dec, presentat per Jaime Cantizano, durant una temporada. · 2009: Encapçala l’elenc d’actors del programa-paròdia L’Escombreta Nacional sobre l’actualitat del món rosa i del cor. · 2011-2013: Forma part del jurat del programa revelació de la temporada a Antena 3, La teva cara em sona, un format nou a Espanya que aconsegueix registres del 22% de share. Repeteix a la segona i tercera edició, el 2012 i 2013. · 2012: Protagonitza amb gran èxit la sèrie Senyores que per al grup Antena 3 – Neox. La sèrie s’emet, de manera ininterrompuda, durant més d’un any. · 2011: Forma part del jurat del programa revelació de la temporada a Antena 3, La teva cara em sona, un format nou a Espanya que aconsegueix registres del 22% de share.

2012-2013: La teva cara em sona Repeteix a la segona i tercera edició. · 2012: S’estrena com a presentador al programa Ballant i cantant amb tu, la Nit de Nadal del 2012 a TVE. · 2013: Presenta el concurs Letris a les tardes de TVE · 2013: Presenta la primera temporada del concurs musical Un dels nostres a les nits dels dissabtes de TVE · 2014: És col·laborador habitual del programa Em rellisca, la millor aposta d’Antena 3 per a la nit dels divendres · 2014: Repeteix com a jurat a la versió infanti de La teva cara em sona. 2015-2016 El teu

Any de naixement
1970
Lloc de naixement
Castelló de la Plana (València)
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Carlos Latre: “No sóc un monologuista”

Carlos Latre: “No sóc un monologuista”

“No soc un monologuista”, diu l’actor Carlos Latre. “Al nostre país tenim monologuitis, i jo no m’hi sento”. No ho és, i per això a l’obra One man show, que […]