Carlos Latre: One man show

Carlos Latre: One man show

Carlos Latre, el rei indiscutible de les imitacions, l’home de les mil cares, torna als escenaris de Barcelona amb l’espectacle One man show.

Sinopsi

Més de 100 personatges. Noves imitacions, tota l’actualitat,… PURA COMÈDIA amb cançons, els seus personatges de sempre i noves sorpreses i imitacions.

Carlos Latre torna als escenaris, i ho fa per la porta gran! Després de la seva última gira 15 años no es nada, i després de 5 anys, el millor imitador d’Espanya torna als teatres. ONE MAN SHOW és un repàs a tota l’actualitat de país. La política, societat, cultura, esport, televisió, modes, tendències, Internet … Tot en un espectácle únic! 90 minuts de personatges, imitacions, esquetxos, cançons, paròdies i el millor humor LATRE. El millor repàs al que passa al nostre país, totes les seves veus i més rialles que mai en un espectacle inimitable.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Juanma Benítez

  Carlos Latre está en forma. Hora y media de risa garantizada.
  Lo recomiendo

  04/07/2021
 • Susana
  Susana

  Hoy lo he pasado muy bien, a sido muy buena tarde, muchas risas y aplausos, al entrar mi espectativa era de un 8 y al salir era de un 11 muchas risas y aplausos, a sido GENIAL!!
  Muchas gracias por hacerme felíz

  20/06/2021
 • Helena Naya

  Carlos Latre és molt bo i sempre fa riure. Tot i que hi ha personatges nous i d’actualitat, en algunes ocasions, em va semblar que es repetia una mica d’altres actuacions o aparicions en tv

  17/01/2021
Articles relacionats
10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

11 juny 2021

1. Una boda… i un funeral? Clara Segura i el director Oriol Broggi tornen a les arrels italianes que tan bons resultats els han donat anteriorment amb Una giornata particolare […]