Grosser

Adrian Grösser

Format a l’escola d’arts escèniques Celestí Bellera i a l’institut teatral Schauspielfabrik, a Berlín. Màster en interpretació per l’Escola de cinema Nou Prodigi.
Ha completat la seva formació amb professors com Sandra Monclús, Txiki Berrahondo o Isaac Alcayde, entre d’altres.

En teatre ha participat recentment a muntatges com “Romeu i Julieta”, dirigit per David Selvas i estrenat al Teatre Poliorama al 2022 i “Jerusalem” dirigit per Julio Manrique i estrenat al Festival Grec, Poliorama i CDN de Madrid el 2019-20. Anteriorment ha participat a les obres “Purpurina” i “Paradise” dirigits per Oriol Vila i Raquel Salvador, i “Tito Bodegas”, dirigit
per Àlex Macías i ell mateix.

A la televisió, ha format part de sèries d’èxit com “Merlí” o “Polseres Vermelles”. Ha participat al programa “Polònia” de TV3, i “Èxode” coproduida per TV3 i TVE. En cinema ha format part de les pel·lícules “El sitio de Otto”, dirigida per Oriol Puig i “Hogar”, dirigida per David Pastor i Àlex Pastor que es pot veure a Netflix.

Recentment ha participat a la segona temporada de la sèrie “Hache” i “Bienvenidos a Edén” per a Netflix i “Sin huellas” per a Amazon Prime.

Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Paradise, la comèdia jove amb llums de neó

Paradise, la comèdia jove amb llums de neó

Després de sis funcions al Poliorama i una modesta gira per Catalunya, l’espectacle Paradise torna, finalment, per fer temporada al mateix teatre que va acollir, ja fa unes mesos, la […]