Tricicle agraeix a l’Academia de las Artes Escénicas la medalla d’or concedida per la seva trajectòria

Redacció

Per tercera vegada l’Academia de las Artes Escénicas atorga les seves medalles i distincions que ja s’han donat a conèixer. En concret, Tricicle rebrà la medalla d’or a tota la seva carrera que s’ha argumentat d’aquesta manera: “Per la seva brillant trajectòria professional en la disciplina del teatre gestual, on han destacat pel seu enginyós ús de l’humor”.

La medalla s’atorgarà el dimarts 17 de desembre, a les 21 hores, en un sopar de gala a l’Hotel Wellington de Madrid. La cerimònia dels premis serà presentada per Cayetana Guillén Cuervo, presidenta de la Fundació de l’Academia. La vetllada serà presidida pel president de l’Academia de las Artes Escénicas, Jesús Cimarro, entre altres personalitats.

En el mateix sopar també rebrà la medalla d’or la Fundación Antonio Gades i s’entregaran també diverses distincions d’honor. Tricicle ha felicitat a un comunicat a la Fundación Antonio Gades per la seva medalla i a tots els altres distingits.

LES PARAULES D’AGRAÏMENT DE TRICICLE

Carles Sans ha manifestat que: “Algú va dir una vegada que agrair un premi d’alguna manera era premiar a qui te’l concedeix. Així que volem premiar amb el nostre agraïment a l’Academia de las Artes Escénicas per aquesta medalla que prometem portar-la penjada de la nostra memòria fins l’últim dia”.

L’altre Tricicle Paco Mir ha comentat:: “Ens donen una medalla pels nostres primers 40 anys de professió en un sopar en què a més a més se serviran medallons. Què més es pot demanar?”

Per la seva banda, Joan Gràcia ha declarat: “Nosaltres sempre hem gaudit del reconeixement permanent del públic. Ens agraden tant els aplaudiments! Però quan a més a més et premien amb una medalla d’or de la teva Academia tens una sensació fantàstica. Gràcies, Academia de las Artes Escénicas! El dia 17 vindré net i polit”..

HITS ACABA AL TEATRE COLISEUM DE BARCELONA

Pel que fa a la gira de l’últim espectacle de Tricicle només queden les actuacions al Teatre Coliseum de Barcelona. Seran a partir del 23 de gener de 2020 i fins el diumenge 29 de març. En total, deu setmanes. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans deixaran d’estar tots tres junts a dalt d’un escenari a casa seva de Barcelona. Fins ara Hits ha estat vista per 370.000 espectadors en 524 funcions. Encara que no deixaran el món del teatre sí que ho faran tots tres sent Tricicle a l’escenari.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!