Torna el Cabaret Lecoq de la Sala Fènix, ara, en clau feminista

Redacció

Torna el Cabaret Lecoq, el clàssic xou de varietats organitzat dos cops a l’any per la Sala Fènix. Aquesta vegada, però, inclou com a novetat un programa en clau feministaPer primera vegada en cinc anys, el Cabaret Lecoq estarà programat exclusivament amb dones: pallasses, titellaires, comediants, bufones, artistes circenses i actrius, totes plenes d’energia, talent, caràcter, força i veu.

En aquesta ocasió, s’han sumat a la proposta artistes de la talla de Pepa Plana (Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2014) i Merche Ochoa (Premi Nacional de Circ 2014), entre altres figures de gran talent.

Pepa Plana, que no ha dubtat a col·laborar amb aquest cabaret reivindicatiu, actuarà divendres 23 de novembre amb un vell treball de pallassa titulat L’atzar. Per la seva banda, Merche Ochoa estarà el dissabte 24 de novembre amb les seves històries feministes (Lilith i les set bugaderes).

Durant els quatre dies que dura el cabaret, pujaran a l’escenari més de 20 artistes diferentsCada nit, cinc dones faran que cada funció sigui única i irrepetible. El públic serà rebut cada nit per Dora (Elena Visus) qui, a més de ser l’amfitriona del cabaret, és la seva directora, realitzant un treball de programació molt cuidat que equilibra la comèdia i el drama. El presentador serà, com sempre, Mr. Chicken (Jordi Tienza): actor i especialista en comèdia de l’art habitual de la Sala Fènix.

El Cabaret Lecoq és un projecte autogestionat de la Sala Fènix, cosa que fa que la presència de totes aquestes grans artistes cobri encara més valor.

Si voleu conèixer el programa complet del cabaret, el podeu consultar fent click aquí.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari