‘Todas las flores’ de Bàrbara Mestanza inaugura la temporada de La Beckett

Ruben Garcia

La Beckett comença la nova temporada recuperant alguns espectacles que no es van poder dur a terme de març a juliol. Aquest és el cas de Todas las flores de Bàrbara Mestanza, membre de The Mamzelles, que comença funcions a partir del 10 de setembre.

La companyia, resident a la sala durant la temporada passada, presenta un espectacle creat principalment per dones i interpretat per dones, que firmen conjuntament Laia Alberch, Judit Colomer, Carla Tovias i la mateixa Bàrbara Mestanza i que interpreten sis actrius: Laia Alberch/Bàrbara Mestanza, Maria Hernández, Georgina Latre, Júlia Molins, Sandra Pujol i Carla Tovias.

Todas las flores es mou entre el mite grec i la ciència-ficció, i travessa els grans dilemes de sempre (el sentit de la vida, el significat de la mort, el buit de l’existència, etc.) des de punts de vista que, potser, sempre han estat invisibilitzats”, comenta Mestanza. Les sis protagonistes de la proposta sentiran a les mans la responsabilitat de transcendir el pes del qual, fins ara, ha significat ésser humà: colonialisme de cossos i territoris, i mans tacades de sang.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari