The Shows Must Go On! proposa un cicle on-line amb obres de Shakespeare

Rubén Garcia Espelta

The Shows Must Go On!, la plataforma impulsada per Andrew Lloyd Webber que recapta fons per ajudar als artistes afectats per la pandèmia a través de donatius voluntaris i que comparteix continguts culturals gratuïts a través de YouTube, dedicarà tot el mes de novembre a reconegudes produccions de Shakespeare. Les obres, a diferència d’altres vegades, estaran disponibles en obert per a tothom durant una setmana.

El cicle va començar el 2 de novembre amb Being Shakespeare, protagonitzada per Simon Callow. La temporada continua, a partir de el 9 de novembre, amb l’adaptació cinematogràfica televisada de 1997 de Richard II, protagonitzada per Fiona Shaw. Més recentment coneguda per protagonitzar la sèrie Killing Eve i les pel·lícules de Harry Potter com Petunia Dursley. La podeu veure aquí:

A partir del 16 de novembre, el públic també podrà veure a Patrick Stewart com Macbeth. El cicle acabarà el 23 de novembre amb un resum dels famosos sonets de Shakespeare amb un repartiment que comptarà amb noms com David Tennant. La podeu veure aquí:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!