‘The Opera Locos’: una batalla d’egos i molt d’humor, al Poliorama

Redacció

Nessun dorma, O Mio Babbino Caro o Der Her Höle Rache són alguns dels grans èxits de l’òpera que representaran els protagonistes de The Opera Locos, un espectacle còmic de la companyia Yllana que fusiona estils musicals tan dispars com la lírica, amb el jazz, la comèdia musical americana i peces del repertori popular amb un llenguatge molt gestual i clown.

L’obra explica la història de cinc cantants molt peculiars disposats a fer una recital d’òpera de clàssics operístics. Amb una caracterització a l’estil Tim Burton, els personatges aniran desvetllant les seves passions, sentiments i anhels convertint l’espectacle en una divertida “batalla d’egos” esbojarrada. “A través de peces molt conegudes del món de l’òpera hem aixecat aquest espectacle”, ha assegurat avui David Ottone, director artístic la companyia: “Volem apropar els grans èxits de l’òpera al gran públic”, que sovint s’espanta “pel preu” o perquè ho considera un espectacle “elitista”.

The Opera Locos és en paraules del seu director: “Un espectacle molt emocionant amb les històries d’amor d’aquests cinc personatges meravellosos, que transmeten moltes emocions”. L’espectacle, Premi Max 2019 al Millor Espectacle Musical, farà temporada del 25 de gener al 13 de març al Teatre Poliorama.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!