El Singlot Festival reuneix humor i comèdia a Sant Feliu de Guíxols

Redacció

El Singlot Festival, impulsat per EL TERRAT i TheProject en el marc del Festival de Porta Ferrada, arriba a la seva segona edició els propers 28, 29 i 30 de juliol a Sant Feliu de Guíxols. Una proposta artística sorgida el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l’objectiu d’oferir una programació que reuneixi propostes relacionades amb l’humor i la comèdia.

vertic_880_0

El Festival s’obrirà enguany amb la primera entrega del Premi Singlot, que s’atorgarà a Leo Bassi com a reconeixement a la seva carrera i trajectòria de més 40 anys com a bufó. El mateix divendres també es podrà veure El sommelier, un tast molt especial protagonitzat per Fermí Fernàndez i dirigit per Toni Albà i, en sessió golfa, l’espectacle Be God Is d’Espai Dual, una combinació de teatre de gest, música i circ que ja ha passat amb èxit pel Teatre Condal o el Llantiol.

El dissabte arribaran dos dels plats forts. D’una banda l’estrena del Mal Martínez, la primera producció sorgida de les jornades professionals del Festival de l’any passat, i de l’altra El Rey, l’obra de Teatro del Barrio i Alberto San Juan que qüestiona el paper de la monarquia durant els últims 40 anys. Marc Martínez du a terme un “desconcert” de presentació del seu nou treball discogràfic sota el pseudònim de Mal Martínez. Una comèdia piromusical que uneix música i teatre a pèl protagonitzada per “un cantactor protesta absolutament des-actualitzat”. Mentre que Teatro del Barrio presenta una comèdia que desgrana diversos episodis de la història recent a partir de la figura del monarca Juan Carlos I amb la convicció que “només pot canviar la seva realitat qui la coneix”. En la sessió golfa, a més, també es podrà gaudir del Nano cabaret d’Yllana, un món hilarant amb personatges delirants i divertits creat per una de les companyies de referència de l’Estat.

Diumenge Goyo Jiménez, considerat un dels millor monologuista còmics del país, presenta una revisió dels seus millors moments a Bytheway.

 

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!