Sorteig: La família irreal

Teatre Barcelona

entrades-familia-irreal

Teatre Barcelona us vol convidar a assistir a veure l’espectacle La Familia Irreal, el musical

L’espectacle: La Família Irreal

Després de 8 mesos en cartell la temporada passada i més de 150.000 espectadors, l’èxit musical de Minoria Absoluta i Dagoll Dagom ha tornat aquesta temporada al Teatre Victoria.

Aquest musical en clau de comèdia sobre la vida i miracles de la la família més irreal de Polònia es presenta aquesta temporada renovat, amb nous gags i noves cançons especialment pensades per tots aquells que tinguin ganes de repetir. Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 4 entrades dobles

Disposem de 4 entrades dobles per poder assistir-hi, les quals les sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 2 entrades entre tots els subscriptors i 2 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 10 i el 17 de novembre.

Els guanyadors podran escollir entre anar-hi un dijous o un dissabte a la nit entre les funcions que restin del mes de novembre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el divendres 18 de novembre en aquest mateix espai. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Miriam F. Jordi N.  han resultat guanyadors entre els subscriptors. Hèctor R. i Laia R. ho han resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a tots i totes!

Articles relacionats
Comentaris
 • Laia Rosell Gilabert

  Sóc nova subscriptora i em dic Laia R. Sóc jo? És que no se m’ha avisat de cap manera i si és així m’agradaria saber on puc trobar les entrades. Moltes gràcies :)

  Respondre
  19/11/2013
 • Laia

  Jo fa temps que volia anar a veure-la! M’encantaria poder anar-hi “de gorra”, gràcies a TB per oferir-nos l’oportunitat ^^
  A veure si hi ha sort ;-)

  Respondre
  11/11/2013
 • pilar cros jordana

  aviam si tenim sort i podem anar a veure la Família!

  Respondre
  11/11/2013