Sorteig Jo Mai

Teatre Barcelona

2-entrades-dobles

Teatre Barcelona sorteja dues entrades dobles per a assistir a un dels assajos oberts de Jo mai que es podran veure a l’Adriantic abans de la seva estrena Us oferim la possibilitat de viure el teatre d’una manera diferent. imminent en el marc del Festival Grec.

Jo Mai a l’Adriantic

Del 18 al 21 de juliol tenim l’oportunitat d’acostar-nos al teatre des d’una perspectiva diferent a l’habitual: Assistir a un assaig obert d’un espectacle al lloc on s’ha estat preparant els darrers mesos, des dels primers flirtejos amb la peça fins a l’ajust dels darrers detalls.

Jo mai és la darrera proposta d’Ivan Morales i la companyia Prismata que s’estrenarà al Festival Grec el proper 25 de juliol. Abans però s’ofereix la possibilitat al públic de presenciar els darrers assajos a l’espai Antic Teatre – Adriantic (c/ Via Trajana 11). Podeu llegir més sobre aquesta proposta poc usual aquí.

El sorteig, 2 entrades dobles

Tenim dues entrades dobles pel primer dia i les sortejarem entre tots els que feu m’agrada o deixeu en el post d’aquest concurs a Facebook abans 15 de juliol. Pots participar aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer en aquest espai el dimarts 16 de juliol. Si no confieu en la vostra sort, podeu reservar la vostra entrada a comunicacio@anticteatre.com

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
  • Laia Falip Adalid

    Tots els joves mereixem tenir l’oportunitat de realitzar els nostres somnis, així doncs tal com està la situació i les poques ajudes a la cultura i al jovent, que menys que recolzar-nos entre nosaltres! Així doncs molta merda!!

    Respondre
    20/07/2013
Enllaç copiat!