Sorteig Jo Mai

Teatre Barcelona

2-entrades-dobles

Teatre Barcelona sorteja dues entrades dobles per a assistir a un dels assajos oberts de Jo mai que es podran veure a l’Adriantic abans de la seva estrena Us oferim la possibilitat de viure el teatre d’una manera diferent. imminent en el marc del Festival Grec.

Jo Mai a l’Adriantic

Del 18 al 21 de juliol tenim l’oportunitat d’acostar-nos al teatre des d’una perspectiva diferent a l’habitual: Assistir a un assaig obert d’un espectacle al lloc on s’ha estat preparant els darrers mesos, des dels primers flirtejos amb la peça fins a l’ajust dels darrers detalls.

Jo mai és la darrera proposta d’Ivan Morales i la companyia Prismata que s’estrenarà al Festival Grec el proper 25 de juliol. Abans però s’ofereix la possibilitat al públic de presenciar els darrers assajos a l’espai Antic Teatre – Adriantic (c/ Via Trajana 11). Podeu llegir més sobre aquesta proposta poc usual aquí.

El sorteig, 2 entrades dobles

Tenim dues entrades dobles pel primer dia i les sortejarem entre tots els que feu m’agrada o deixeu en el post d’aquest concurs a Facebook abans 15 de juliol. Pots participar aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer en aquest espai el dimarts 16 de juliol. Si no confieu en la vostra sort, podeu reservar la vostra entrada a comunicacio@anticteatre.com

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
  • Laia Falip Adalid

    Tots els joves mereixem tenir l’oportunitat de realitzar els nostres somnis, així doncs tal com està la situació i les poques ajudes a la cultura i al jovent, que menys que recolzar-nos entre nosaltres! Així doncs molta merda!!

    Respondre
    20/07/2013
Enllaç copiat!