FLAMENC

Sara Baras portarà el seu èxit ‘Vuela’ al Teatre Coliseum

Redacció

Després d’esgotar entrades al Gran Teatre del Liceu, Sara Baras portarà el seu nou espectacle Vuela al Teatre Coliseum. Del 23 d’octubre al 10 de novembre la bailaora gaditana tornarà a representar a Barcelona aquest emotiu homenatge al mestre Paco de Lucía.

L’espectacle és un tribut al geni de Paco de Lucía, un dels guitarristes més importants de la història, i el seu títul està inspirat en el disc Volar, que va publicar l’artista l’any 2004. “Ell és un mestre que m’ha marcat i m’ha ensenyat molt, i aquest espectacle vull que sigui una mostra de l’admiració que li tenia i de tot allò que em van transmetre”.

L’obra proposa un viatge de 15 peces que es reparteixen en quatre actes: Madera (que explica la importància de la força de les arrels, guitarra i calaix), Mar (acte que eludeix a navegar amb passió ia fluir com fa l’aigua), Muerte (on són presents les figures de Paco de Lucía i del pare de Sara Baras) i Volar (la manera com es mostra la llibertat a través de alegria i celebració).

L’espectacle, a més, commemora els 25 anys del Ballet Flamenco de l’artista i promet ser una expressió de la seva essència on no hi faltaran requiebros, zapateados, seguidillas o els fandangos que caracteritzen els espectacles de Baras. Totes les coreografies estan acompanyades per la música i la guitarra de l’artista Keko Baldomero, incorporant peces originals però també conegudes partitures del mestre com La BarrosaCanción de amorZyriabCamarón Volar.

Més informació, imatges i entrades:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!