La Sala Fènix celebra el seu 5è aniversari

Redacció

El dia 14 de març de 2013 la Sala Fènix va obrir les seves portes enmig d’una festa plena de curiosos i entusiastes espectadors, artistes i col·laboradors. Des de llavors, a poc a poc, han trobat el seu lloc i la seva personalitat dins del circuit teatral de la ciutat. En aquests cinc anys, l’espai ha fet algunes reformes, alguns lents, però indubtables avenços, i sobretot teatre, la seva millor (i única) arma. El resultat: una programació estable durant cinc anys que, de setembre a juliol, ha anat provant estratègies i esprement tot el teatre de màscares, de titelles per a adults, de clown gestual, d’ombres i objectes, però també de text visual, de nous clàssics i de poesia.

Amb els seus encerts i el seus errors, han arribat a acumular 11.000 espectadors anuals. La Fènix s’autodefineix com un “lloc de combat a la perifèria de la gran batalla: una trinxera del Raval”. Aquest març, celebraran les seves conquistes portant, novament, a escena tres petites victòries molt mítiques per a ells:

  • Cabaret LeCoq, una mena de revista parateatral diferent cada nit en què participaran diversos amics de la Sala Fènix com Carlo Mô, Jordi Bertran, Àngel Navarro, Collectivo Ameno, i altres tants i tants.
  • Cabaret Victoria, la seva primera producció, una obra teatral en format de breus històries basades en la literatura fantàstica del segle XIX.
  • Mary Frankenstein Shelley, la seva producció de 2017, molt representativa de la seva manera de fer teatre que, a través d’un cabaret literari de teatre visual i sonor, recrea el procés creatiu de la novel·la gòtica per excel·lència.
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!