La Sala Fènix celebra el seu 5è aniversari

Redacció

El dia 14 de març de 2013 la Sala Fènix va obrir les seves portes enmig d’una festa plena de curiosos i entusiastes espectadors, artistes i col·laboradors. Des de llavors, a poc a poc, han trobat el seu lloc i la seva personalitat dins del circuit teatral de la ciutat. En aquests cinc anys, l’espai ha fet algunes reformes, alguns lents, però indubtables avenços, i sobretot teatre, la seva millor (i única) arma. El resultat: una programació estable durant cinc anys que, de setembre a juliol, ha anat provant estratègies i esprement tot el teatre de màscares, de titelles per a adults, de clown gestual, d’ombres i objectes, però també de text visual, de nous clàssics i de poesia.

Amb els seus encerts i el seus errors, han arribat a acumular 11.000 espectadors anuals. La Fènix s’autodefineix com un “lloc de combat a la perifèria de la gran batalla: una trinxera del Raval”. Aquest març, celebraran les seves conquistes portant, novament, a escena tres petites victòries molt mítiques per a ells:

  • Cabaret LeCoq, una mena de revista parateatral diferent cada nit en què participaran diversos amics de la Sala Fènix com Carlo Mô, Jordi Bertran, Àngel Navarro, Collectivo Ameno, i altres tants i tants.
  • Cabaret Victoria, la seva primera producció, una obra teatral en format de breus històries basades en la literatura fantàstica del segle XIX.
  • Mary Frankenstein Shelley, la seva producció de 2017, molt representativa de la seva manera de fer teatre que, a través d’un cabaret literari de teatre visual i sonor, recrea el procés creatiu de la novel·la gòtica per excel·lència.
Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!