La Tarifa Plana del TNC: Lorca, dones lluitadores, Shakespeare i Don Joan

Redacció

Una dels grans protagonistes de la propera temporada del TNC no serà cap obra, sinó la Tarifa Plana “a preu d’Spotify” que permetrà veure tots els espectacles per 99€.

TEATRE_BARCELONA-lorca_rigola-REVISTA_1

Xavier Albertí ha presentat aquesta setmana un avançament de la programació que es podrà veure al Teatre Nacional la propera temporada amb una clara voluntat d’obrir-se a nous públics i facilitar, amb abonaments i descomptes, que el teatre públic sigui per a tothom. Us n’oferim algunes claus:

1. Una tarifa plana a preu d’spotify

Una de les grans novetats seran els preus, que l’equip del TNC ha treballat perquè no siguin un impediment per a accedir al teatre. Així, s’ha creat una Tarifa Plana que permetrà veure tots els espectacles de la temporada per 99€ (“preu d’spotify”, asseguren), de manera que el preu per entrada és de 6,2€. En el cas dels joves, que a partir d’ara tindran descompte fins als 35 anys, el preu baixa fins als 69€ i 4,3€ l’entrada. Les entrades individuals dels joves, a més, tindran un descompte del 50%. Les famílies també podran comprar packs per a la programació familiar, que enguany es fa una mica més de lloc al teatre.

2. Àlex Rigola dirigirà El público de García Lorca en una Sala Gran transformada

Després d’exhaurir entrades amb una de les grans novel·les catalanes, Incerta Glòria, Rigola tornarà al Teatre Nacional amb un gran autor, Federico Garía Lorca. Pau Roca i Nao Albet tornaran a posar-se a les seves ordres, ara acompanyant un repartiment d’actors del Teatro de la Abadía, coproductor de l’espectacle.

3. Àngel Llàcer i Manu Guix dirigiran la versió contemporània de Molt soroll per a no res

La gran comèdia romàntica de Shakespeare arribarà a la Sala Gran amb música de Cole Porter i inspirada en les pel·lícules americanes dels anys cinquanta. Al repartiment hi ha des de Lloll Beltran a David Verdaguer, passant per Victòria Pagès o Enric Cambray.

4. Emma Vilarasau, Sol Picó, Míriam Iscla i Maika Mokovki per reivindicar les dones lluitadores

Emma Vilarasau serà Victòria, la protagonista d’un triangle amoròs enmig de la lluita política clandestina de la Barcelona franquista i la vaga de tramvies del 1951. L’acompanyaran ni més ni menys que Jordi Boixaderas, Pere Arquillué i Mercè Arànega dirigits per Pau Miró.

D’altra banda, Carme Portaceli reunirà Sol Picó, Míriam Iscla i Maika Makovski a Només son dones, on la dansa, música i teatre servirà per reivindicar les militants, sindicalistes, guerrilleres i lluitadores incansables per la democràcia i totes aquelles dones que van patir a les presons de l’Estat espanyol durant la guerra.

5. Julio Manrique, un Don Joan contemporani

David Selvas fa una revisió contemporània del text de Molière que vol posar de relleu la banalització de la sexualitat humana al segle XXI a través del personatge més llibertí, seductor i hipòcrita de la literatura universal.

6. El teatre familiar arriba amb circ, els Beatles i un globus aerostàtic

La Companyia EIA porta el seu circ dolç i enèrgic amb Capas, La Petita Malumaluga Bítels per a nadons, un espectacle per als més petits amb les peces més emblemàtiques dels Beatles i els Farrés Brothers el seu globus aerostàtic de Tripula.

7. Nàdia, Societat Doctor Alonso i les entranyes del TNC

Gairebé com si fos un Off TNC arriben espectacles com La naturalesa i el seu tremolor de Societat Doctor Alonso, que endinsarà el públic (només 40 per funció) per les entranyes del TNC en un passeig-visita que convidarà, a través de les eines del teatre, el cos, el pensament i el cinema, a desxifrar i comprendre’ns d’una manera diferent. També Nàdia, de La Conquesta del Pol Sud, que farà viatjar el públic per la història de Nadia Ghulam, una jove afganesa amb una infantesa crua i una lluita aferrissada per a la supervivència.

Les entrades de la temporada 15-16 estaran a la venda a partir de l’1 de juliol.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!