‘Bèsties’ de Baró d’Evel guanya el Premi Zirkòlika al millor espectacle de circ

Redacció

Els Premis Zirkòlica de Circ de Catalunya arriben a la setena edició reivindicant un cop més els espectacles de circ i espais d’exhibició. Bèsties de Baró d’Evel, Rhümia de Rhum&Cia i Nàufrags de La Industrial Teatrera s’han endut els principals premis.

teatre_barcelona-guanyadors-zirkolica

Bèsties, de la companyia Baró d’Evel Cirk, ha guanyat el premi Zirkòlika al Millor Espectacle de Circ de Sala o Carpa del 2015. El jurat ha valorat “l’acurada posada en escena, la fusió de llenguatges, el talent dels artistes i la integració dels animals a l’espectacle”, així com la reivindicació que la companyia fa de la carpa com a espai escènic. Dirigit per Blaï Mateu i Camille Decourtye, l’espectacle va exhaurir entrades al Mercat de les Flors, on tornarà el 2017.

“Per la seva capacitat de comunicació amb el públic, la seva teatralitat i reivindicació dels pallassos”, Rhümia, de la companyia Rhum&Cia, ha guanyat el III Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ, que garanteix una gira de quatre funcions repartides pel territori per valor de 16.000 euros.

teatre_barcelona-nit_de_circ-revista_1

Els altres guanyadors dels VII Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya han estat La Industrial Teatrera per Nàufrags (millor espectacle de carrer), els trapezistes La Fem Fatal (millor número de circ), Jessica Martín (millor artista emergent), la companyia eia per inTarsi (premi especial), Circ Bover per Vincles (premi de votació popular) i el fotògraf Manel Sala ‘Ulls’ (millor iniciativa per a la projecció del circ)

teatre_barcelona-nit_de_circ_16-revista_2

Els premis, que tenen com a objectiu promocionar i dignificar el circ, s’han lliurat a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors amb una gala conduïda per la companyia de teatre LAminimAL on s’han reivindicat els espectacles de circ i espais d’exhibició.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!