Tot el que necessites per anar al teatre

Porta4 inaugura nou local i nova filosofia

29 setembre 2018
n

Porta4 ha iniciat la seva nova etapa al nou espai situat ara al C/ Martí, 18, anunciant també una nova filosofia com a sala teatral i com a escola.


En paraules de Veronica Pallini, directora de la sala, “el nou espai també representa un nou enfocament cap a temes socials que es veurà reflectit en la futura programació, projectes i creacions”.

Actualment, el nou local compta amb tres sales (dues més que l’anterior), a més de camerinos i una zona de descans. Porta4 creix amb la intenció de convertir-se en un espai obert a totes les persones amb inquietuds culturals, socials i, sobretot, amb sensibilitat per les arts escèniques en totes les seves variants.

Així ho va expressar Pallini en l’agraïment que va tenir lloc a la sala gran: “Aquest ja ha deixat de ser un projecte personal per convertir-se en un projecte públic, inclusiu i obert”. En aquesta línia va anunciar el gir que experimentarà la sala en la seva visió i filosofia, un gir cap a temes socials, polítics des d’un punt de vista crític: “El teatre ha de ser una eina de transformació social on totes ens hem de sentir interpel·lades i Porta4 vol ser part activa d’aquesta transformació”.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari