Tot el que necessites per anar al teatre

Marcas

La companyia Leanas Teatro presenta Marcas, un espectacle que reflexiona sobre les marques que tots portem a sobre, i de com és de dificil sortir d’aquestes.

Un viatge a través de les marques ocultes que hi ha darrere de les paraules, els gestos, les carícies que hem rebut o no. I per sobre totes les coses, allò que hem pogut fer amb elles.

Sinopsi

Marcas és una obra que tracta de posar en evidència l’intent de sortir de la repetició, de l’apresonament que produeix la marca.
Tots som llançats a la vida amb una marca; el nostre cos és producte del llenguatge. És un cos parlat per l’Altre, mare, pare, desitjos, sexe o societat en què naixem.

Un cos que parla de mites familiars, portant les seves marques i les seves petjades. Estem habitats per fets que ens pertanyen i molts altres que no.

L’amor, el dolor, la solitud, el desig, la desolació, la forma de vincular-nos, són part de les nostres vides. Les nostres històries estan plenes de malestars, temors, inseguretats, insatisfaccions, dubtes, silencis, secrets, que ens van marcar.

Tots portem a sobre la nostra marca oculta.

 

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració