Peppa Pig arriba al Teatre Apolo convertida en estrella de musical

Redacció

El musical de Peppa Pig, la porqueta més famosa de la televisió, arribarà el mes de desembre al Teatre Apolo amb el musical Big Splash. Basat en la popular sèrie de dibuixos animats creada per Astley Baker Davies, el show farà una gira per més de 30 ciutats de l’Estat i arriba amb l’aval del públic i la crítica internacional.

TEATRE_BARCELONA-peppa_pig-big_splash

Big Splash està protagonitzat pels personatges de la sèrie: Peppa, George, Pedro Pony, Danny Dog, Susy Sheep, que es converteixen en titelles sobre de l’escenari per interpretar les cançons, més famoses de Peppa Pig, en un espectacle màgic que busca la interacció amb el públic, especialment els més menuts, de 2 a 6 anys.

Aquesta nova producció, amb més de 340.000 espectadors en països com el Regne Unit, EUA o Austràlia, es presentarà desprès de l’èxit de l’obra precedent, La Recerca del Tresor.

Més informació d’horaris i preus:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
  • Tania

    Hola. Alguien sabe donde conseguir los peluches que vendían en el teatro al salir de la obra? Mi peque tenía el dinosaurio de George y lo perdió. Llevo tiempo buscando uno igual. Gracias.

    Respondre
    15/01/2019
Enllaç copiat!