Tot el que necessites per anar al teatre

Peppa Pig - Big Splash

Peppa Pig - Big Splash

Peppa Pig – Big Splash, és una història trepidant de 90 minuts, especialment adaptada per a nens entre 2 i 6 anys, on el públic assistent veurà com Peppa ha de fer front a les fugides del sostre de la guarderia. Al costat dels seus amics, organitzen una fira per recaptar els diners necessaris perquè el Sr. Bull pugui realitzar les reparacions.

Tots treballen junts i s’encarreguen de diferents activitats durant la fira: Peppa és la responsable del “capbussó de la sort”, Pedro ven globus, Danny és l’encarregat del micròfon per a anuncis, Suzy Sheep és la creativa “pinta-cares” i Emily s’encarrega de les antiguitats.

A més hi ha un convidat especial a la fira: el Sr. Potato del famós parc temàtic de Patatolandia, que s’encarregarà de ser el jurat de la competició de salts en tolls de fang. Peppa Pig, George Pig, Mamà Pig, Papà Pig, i els amics de Peppa, treballen com un gran equip i aconsegueixen així l’objectiu d’arreglar el sostre de la guarderia.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

Peppa Pig arriba al Teatre Apolo convertida en estrella de musical

31 octubre 2015

El musical de Peppa Pig, la porqueta més famosa de la televisió, arribarà el mes de desembre al Teatre Apolo amb el musical Big Splash. Basat en la popular sèrie […]