Penélope Cruz vol protagonitzar un musical amb Bardem i Almodóvar

Redacció

Penélope Cruz és una actriu versàtil, però té ganes de tornar a fer un musical. L’oscaritzada actriu ja va mostrar per primera vegada les seves habilitats de cant i ball al musical Nine de Rob Marshall al 2009 i, tal com ha explica en una entrevista pel digital Entertainment Tonight, està preparada per afrontar de nou un repte com aquest i més si és al costat del també actor, i parella de Cruz, Javier Bardem i amb la col·laboració del seu estimat Pedro Almodóvar.

“M’encantaria protagonitzar un musical amb ell, després de veure’l al film Being the Ricardos crec que ha fet una feina increïble… es va sentir igual que jo quan vaig fer el musical Nine“, explica l’actriu: “Jo no tenia ni idea que pogués cantar, però Rob Marshall em va convèncer, després d’un parell de proves, que ho podia fer…”. De fet l’actriu es molt aficionada a la música i al món de la dansa, va fer ballet durant 18 anys: “El gènere dels musicals és un somni, espero poder repetir algun dia “.

Penélope Cruz també ha explicat recentment que aquest és el tipus de pel·lícula que li agradaria fer amb Almodóvar: “Sempre li dic a Pedro que hem de fer un musical junts, quin tipus de musical faria ell? Seria increïble. Cada cop que li dic, ell diu: Sé que tens raó. Potser algun dia“.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!