‘Molt soroll per no res’ tornarà la temporada vinent després d’exhaurir totes les entrades

Redacció

Molt soroll per no res, el musical dirigit per Àngel Llàcer al Teatre Nacional, ha exhaurit totes les entrades per aquesta temporada. L’espectacle es reposarà a partir del 24 de novembre de 2016 i les entrades es podran comprar a partir del dilluns 16 de novembre a través del web del Teatre Nacional.

TEATRE_BARCELONA-molt_soroll_per_no_res-tnc_0

L’actor i director Àngel Llàcer ha transportat el text clàssic de Shakespeare al Hollywood dels anys 50, de la mà del director musical Manu Guix, que ha adaptat per l’ocasió cançons de Cole Porter. Ambientat en un estudi de cinema, els personatges de Molt soroll per no res prenen l’ofici d’actors, directors i productors de pel·lícules que treballen a la factoria de cinema americà per excel·lència. Dins i fora del rodatge, i entre amors, embolics i sorpreses, Don Pedro, Claudio i la resta canten sota els focus autèntics himnes de musicals com Night and day, Begin to Beguine i el “super single” Let’s do it.

Des de la seva estrena el 15 d’octubre de 2015, l’espectacle haurà aplegat més de 32.200 espectadors i haurà aconseguit una mitjana d’ocupació del 95%.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!