Tot el que necessites per anar al teatre

Lluís Homar relata el drama dels refugiats a ‘La néta del senyor Linh’

4 desembre 2018
n

El monòleg, basat en la novel·la de Philippe Claudel, s’ha estrenat a diferents ciutats europees sota la direcció del belga Guy Cassiers. Un text que s’adapta a la llengua, la cultura i la personalitat de l’actor que l’assumeix: a Catalunya, Lluís Homar.

© david ruano

La versió teatral de La néta del senyor Linh aborda un dels grans reptes amb què s’enfronta Europa en aquest moment: els refugiats. Sol dalt de l’escenari, Lluís Homar interpreta tots els papers del muntatge -el narrador, el senyor Linh i el senyor Bark- alhora que es converteix en director d’escena per orquestrar tots els recursos escènics -acció dramàtica, paraules, imatges, música, so i projeccions.

Canviar el repartiment en cada territori on es representa l’espectacle és una de les claus de l’èxit: “La temàtica dels desplaçats per força té un impacte diferent en cada país, segons les sensibilitats polítiques i històriques de la zona, i evoluciona cada vegada que canvia de llengua i d’actors, tot creant diversos relats europeus que dialoguen entre ells”, diu Guy Cassiers. També afirma que “Lluís Homar és un actor intel·ligent, amb una experiència cinematogràfica i una calidesa que ha donat un valor afegit al text”.

L’espectacle, una coproducció del festival Temporada Alta i el Teatre Lliure, es podrà veure a la sala de Montjuïc del 13 al 30 de desembre.

El mateix dia de l’estrena, s’inaugurarà l’exposició Camerinos de Sergio Parra, tant a Montjuïc com a Gràcia. Un projecte realitzat durant més de 15 anys amb retrats d’intèrprets que es preparen per sortir a escena, des d’Anna Lizaran fins a Ralph Fiennes.

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari