L’Impro Show estrena versió musical per celebrar els 20 anys de Planeta Impro

Redacció

El món de la improvització és un dels gèneres teatrals més poc valorats pel propi sector però que a la vegada desperta més passions entre el públic. Impro Show n’és un exemple: porta des del 2001 en actiu a la cartellera de Barcelona amb 7.000 funcions a l’esquena i arribant a 2,5 milions d’espectadors durant tot aquest temps. La companyia responsable d’aquest èxit, Planeta Impro, cumpleix 20 anys de trajectòria

L’espectacle, el tercer més vist de la temporada passada, continua en cartell al Teatreneu i a partir del gener arribarà la seva variant musical: Impro Music Show, tot un repte tant per als que es trobin damunt de l’escenari com per als que siguin al pati de butaques. Aquesta nova variant musical entranya nous riscos per als nostres improvisadors, esperem que el públic l’aculli amb el mateix afecte que ha fet fins ara amb tots els nostres espectacles“, comenta Pepo Flores, actor de la companyia.

Celebració del 20 anys de la companyia

A més d’estrenar nova versió de l’espectacle, Planeta Impro celebrarà també una gran festa d’aniversari i retrà un homenatge amb clares referències a l’història de la companyia amb espectacles com Zzapping i Impro-Fighters.

Entre les activitats exclusives de l’aniversari, es preveuen també el sorteig d’una sèrie de samarretes edició limitada dels diferents espectacles que Planeta Impro ha desenvolupat fins al moment i una gimcana oberta al públic, amb la qual els seguidors i seguidores de la companyia podran recórrer diferents llocs clau de la seva història i optar a dues entrades per poder veure la niva versió musical de l’espectacle.

Més informació i entrades sobre els espectacles de Planeta Impro, aquí:Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!